Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Let'S Play] Dwóch co grają w Minecraft

Beffe

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chciałbym pokazać wam nowego Multi Let'S Play'A, którego krecimy wraz z venturio!

Oto odnośnik do naszego kanału:

avekr.png

I pamiętajcie: Minecraft górą!!!

Chciałbym napomknąć jedynie, że odcinek pierwszy jest totalnym niewypałem i prosiłbym o nie przekreślanie nas przez ów film. Z góry dziękuję ;)

Odcinki:

Opublikowano

Nawet nie weszłem ale niemożna oczerniać kolegi , starał się , że mu nie wyszło to wyjdzie innym razem :P

Opublikowano

@up Dzięki za poparcie i... wszedłem* ;]

@up3 Wybaczcie, to mój mikrofon, naprawię to.

@topic No sory, ale jesteśmy nowi w branży i dopiero się uczymy (pod wzgl. let's play'i).

Gość TheMorteMaster
Opublikowano

"Przywitałbym się ale mi sie nie chce" Myślisz że to jest śmieszne?.

Opublikowano

Gdy dziś wrzucimy drugi odcinek to prosiłbym o obejrzenie go, ponieważ będzie to coś całkiem innego ;)

Opublikowano

Co do filmiku tawet może byc ale przez te szumy slabo słychac

sygna1e.png

I zapytał go: «Jak ci na imię?» Odpowiedział Mu: «Na imię mi "Legion", bo nas jest wielu»

Mk 5 1-10: 9

Opublikowano

Jak może być to łapka w górę! ;]

A z tym mikrofonem to jeszcze pokombinuje a jak wciąż będzie źle to chyba kupię nowy.

Pozdrowienia ;)

Opublikowano

Do filmu na YT dlugiego trzeba miec pzyjemny glos dobra dykcje i pomysl na to wszystko , nie ukrywam ze wasze glosy " Gryzą " ściągnijcie może jakiś zmiennik głosu i konwertujcie cos na niższe tony chłopaki ;]?

Czesto takiego typu programow uzywa sie przy radiach online jak ktos prowadzi audycje a ma nie przyjemny glos to poprostu rozmawia dodadkowo przez taki program ktory ten glos zmienia na taki jak chcesz . ( Wiem bo moj kolega jest Dj'em i wlasnie tak robi i ladnie to wychodzi )

A co do filmu ( samej tresci co sie tam dzieje ) no jest 4/5 ale nie jezdzij po koledze jak nie masz " ciętej riposty " bo wtedy dziwnie to wychodzi ;p

29980.gif

sygnaj.gif

fwiqae.png

Opublikowano

Jakbyś mógł spytać kolegę Dj'a o program bądź jeśli znasz jakiś lepszy tego typu proszę napisz, dzięki za czwórkę i będziemy starać się "ulepszać" naszą serię.

A, to jeżdżenie po koledze (czy tam koleżance) to takie tam żarty pomiędzy nami, jeśli to przeszkadza postaram się z niego nie śmiać. ;]

Opublikowano

Niestety ale filmy niewypał. Żenująca atmosfera... Naprawdę wielka lipa

Co ty w nosie trzymasz te mikro ze tak szumi??

1xbQbvo.png

"Znalazłem w sobie radość wynikającą  ze świadomości, że chcę wałczyć" - Witold Pilecki

Opublikowano

Nie no, może nie w nosie ale za blisko, w następnych odcinkach nie "będę szumiał" :)

I przyrzekam, że następne będą lepsze ;]

Opublikowano

adix112 ale zauważ ze to tez 1 produkcja ogólnie , pierw trzeba dopracowac glos i jakosc rozmowy pozniej z kolega dogadac sie kto co robi i zeby jakos to wszystko ladnie gralo i zeby nie bylo nudne .

Jak bedzie kolega to zapytam .

Narazie widze ze samy krytycy , ale to tak dziala na poczatku ;]

29980.gif

sygnaj.gif

fwiqae.png

Opublikowano

Beffe te wasze, żarty albo są głupkowate i nie śmieszą, ale nie rozumiem waszego toku myślenia.

Co do filmu, to obejrzałem pierwsze 3 minuty i doszedłem do wniosku, że twój młodszy kolega jest mądrzejszy od Ciebie. Nie sypie jakimiś durnymi tekstami, nie drze Japy bez potrzeby.

Popracujcie nad tymi sprawami a będzie wszystko OK.

Ja Zapraszam na MÓJ Kanał!! LInk w Sygnaturce

c3e3677f25827.png

Opublikowano

Bardzo słaby let's play. Spodziewałem się waszej zabawy, pomysłowości a zobaczyłem "chowanie się za owcą" oraz widoczny brak szacunku dla widzów. Nie polecam, zobaczymy co zrobicie w 2 odcinku, postarajcie się.

Weteran
Opublikowano

twoje_zarty_nie_sa_smieszne_2426.jpg

Przygotujcie się przed nagraniem filmiku. Ogarnijcie trochę mikro i jak macie takie żarty stosować to lepiej kanał delete. Pozdro

1339226679-U337649.jpg

Opublikowano
e twój młodszy kolega jest mądrzejszy od Ciebie
jestem starszy ale mój mikro głos zmienia

wyszło tak beznadziejnie bo beffe ciągle dawaj nagrywamy bez żadnego przygotowania i film zostaw wstawiony 5 sec po tym jak go zrenderowałem

Opublikowano

yy brak humoru źle heh a myślicie że to co teraz robicie to śmieszne ? jednego z was prawie nie słysze i co tam jest jakaś dziewczyna ? pierw zaplanujcie plan a potem nakręcajcie bo to wygląda jak pierwszy lepszy filmik bez przygotowania ale jako iż że to waż pierwszy filmik to okej uczmy się na błędach ;) z czasem będzie lepiej :D

Opublikowano

Wybaczcie, z powodów bliżej nie określonych nie daliśmy rady nagrać dzisiaj odcinka, serdecznie przepraszamy i do zobaczenia jutro przy dwóch odcinkach! ;]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...