Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Pobrałem ostatnio save i mam w nim dużo folderów. Jakieś f, g, h, i, j, k, l i tak dalej :D Wiecie do której to wersj(do 1.5 się jakoś przekonwertowało, ale nie działaj poprawnie red stone)? I w tym jest tak, że redstone jest tak ustawiony, że w wersji 1.5 nie łączy, a w tych starszych wersjach chyba jakoś red stone mógł być troche oddalony od takiej lampy :D

Opublikowano

Chodzi Ci o reapetery w starej wersji ;< Wtedy nie było tylko bylo trzeba robic Przydłużające przydlurzacze ( nie wiem czy dobrze napisałem ) ;<

sygnaa.png

Opublikowano

Chodzi mi o takie coś, że jest linia z redstone i skreca w lewo i na samym rogu nie ma redstona. Jest w starych wersjach tak, że nie , musiał być na samym rogu? Nie wiem, czy coś wam to da, ale to mnie więcej tak wygląda.

-----------------

|

|

Mapkę pobierałem i myslę, że powinno łączyć, ale w tych starszych wersjach, bo w tej nowej trzeba tak układać:

---------------

|

|

Musi być ten red stone na rogu :D

Opublikowano

No tak połaczenie "elektryczne" nie może być nigdzie przerwane :).

Widzisz chyba sam do tego doszedłeś.

Daj sobie + :D

Tylko nie rozumie dlaczego nie polożyłes tego czerwonego proszku od momentu kiedy zauwazyles przerwe?

bez youtuba

Opublikowano

W żadnej, od zawsze trzeba było go łączyć, chyba, że postawisz pomiędzy jakąś bramkę logiczną.

Najlepiej to daj SS'y i link do save'a

//Zakaz gifów-Dektored