Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam czy ktos z panstwa moglby mi poradzi bota bo niedawno grac zacząłem po długiej przerwie i poszukuje jakiegos bota ktory bedzie zamnie expil nigdy nei uzywalem wiec jak ktos moze doradzic i odrazu dac linki ze skanem i wytlumaczyc jak dziala i jak co ustawic bede very wdzieczny

Opublikowano

Tibia auto możesz zasysać z tibisoft.com lub z innych stron... polecam elf bot ale niestety trzeba crakować, nie polecam blackd ani neo bo są płatne, tzn neo polecam bo jest naprawde dobry ale trzeba zapłacić :)>

Opublikowano

A ja proponuje TUGbot Dla mnie jest najlepszy a wraziie jakby byly jakies bledy to przeinstaluj albo w razie wirusów to skan (jest bezpłatny i bezpieczny Zbiera kase expi uzywa czarów co tylko chcesz :D )

POlecam

Opublikowano

ja radze neobota jest niewykrywalny tylko że płatny ale opłaca się ja swoim 130 rp kupiłem go na 1 mies w roku szkolnym to wybociłem tak z 60cc i 40 spider silków a to tylko 20-22zł esem jak nauczysz się go ogarniać to masz tyle sposobów na bota że to głowa mała są darmowe skrypty do pobrania z oficjalnej strony tego bota na forum jest updejtowany i ma masę skryptów pewnie i na wszystkie expowiska co jakiś czas wychodzą nowe skrypty. Jak dla mnie niema lepszego wyboru niż neobot.

eknigt20.png

eknight95.gif

"Ide za nimi, bo oni ida za mna

Wiesz jak sie to nazywa ? To lojalnosc.

"Nigdy nie pozwól, aby strach wyeliminowal Cie z

dalszej gry..."

[/font]

ZBIERAM ++++ LUBIE ++++++

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...