Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

15 użytkowników zagłosowało

1. 1. Kim gra??

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam dylemat, ponieważ nie wiem kim grać (będę grał na us). Mam zamiar chodzić często na bossy i do dt, ale musi też w miarę łatwo expić.

Koszty zrobienia dobrej postaci też mają być niedrogie, bo nie chce ciągle siedzieć na dropku, więc proszę was o pomoc. :)

Jak ktoś ma czas i chęci zrobiłby mi podstawowe eq na początek gdzieś na +5+6, jak wybiorę postać? :D

I takie 2 pytanka dodatkowe.

Ile kosztują księgi i instrukcje dla tych 4 postaci?

Czy w ogóle polecacie grać na us czy może innym globalu gdzie jest mało neosów?

Opublikowano

Graj kim chcesz ;>

Jeśli ogarniasz chodź trochę to polecam ninja archer, sura bm ;)

Aktualnie pauzuje z Metinem. Ale jak otrzymam dobrą propozycję (ekipa) na jakiś server to chętnie się dołączę (PL).

Daj like jeśli pomogłem. :-)

Opublikowano

Raczej ogarniam 2 lata temu jeszcze zagrywałem się na pl, ale nie wrócę tam, bo spadł na psy.

Archerem już grałem na 56lvl'u skończyłem, nudny i ciężko się expi, ale do pvp świetny.

Opublikowano

No to inaczej ;)

- Sura Wp (zaczyna się od 45 lvla)

-Bm ( od 65lvla )

- Szaman Smok ( od 55lvla)

Wybierz jakąś profe i graj ,ale od lvli w ( ) zaczyna się dopiero gra ;)

Aktualnie pauzuje z Metinem. Ale jak otrzymam dobrą propozycję (ekipa) na jakiś server to chętnie się dołączę (PL).

Daj like jeśli pomogłem. :-)

Opublikowano

Graj sura WP. Szybko wbijesz 75 lvl a wlasnie od tego lvl'a zaczyna sie prawdziwa gra tą klasą postaci. Kox w pvp, kox na dt , kox na bossy . Jednym słowem - ZAJEB****. ;)

Za duża.

By pegas10

Opublikowano

Polecam woja Body zabawa od 1lvl gwarantowana Mental dopiero od 38lvl ++ fajnie sie gra sura wp nudaaa takie sobie do expa BM do pvp ale co caly czas pvp bedziesz robil ??? body do metinow zawalisty do expa tak samo i do pvp perfect mental do metinow srednio do pvp srednio do expa spoko ale malo hita ...

Bodyyyyyy!!!!!

Opublikowano

Polecam ci zagrać Surą WP. Postacią się bardzo dobrze expi . Ale PvP jest dopiero po 70 levelu...

1315137143-U173186.png

"Ludzie mówią, że jestem pijakiem, chodnikowym równym chłopakiem..."

"Ale ja mam w sobie mordercę, wojownika, chcę zjeść Twoje serce..."

Opublikowano

Polecam Ci Sure WP dlaczego ? Ponieważ dobrze się expi i do pvp nie najgorsza, ku do postaci też nie jest najdroższe

25860852250340054243.png

Opublikowano

Polecam ci Sure WP

Zalety

1.Tanie EQ i KU

2.Szybko Boj , Militar

3.Zadkie ale TANIE instr.

4. Laski Cię wezmą ^^

Wady:

1.JEDNA DROGA KU OSTRZE

Idz na global TURKEY albo DEUSTCH

mało neosów bananosów i miła atmosfera gdyz tam grałem i dobiłem 60 i poszedłem na polaka

DAJCIE + PROSZE NIECHCE MIEC REPUTACJI NA -

Moj TuT

Opublikowano

Zagraj sura wp. Jest zajebista do expa i na tanie eq (nie to co w woja body). Skille super i pvp na 70 + jest spoko. Juz dostałeś dużo odpowiedzi, sam zdecyduj.

;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...