Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TUT] Jak zmiejszyć swój ping?

D4rkevi1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie da się tego tak prosto załatwić jak doinstalowując coś. Próba skopiowania tych plików z professional wywoła jeszcze więcej szkód niż pożytku.

XP HE jak sama nazwa wskazuje jest systemem do użytku domowego i z tego powodu jest okrojony z niektórych opcji administracyjnych.

Jak mówiłem to trzeba by było robić wszystko ręcznie z poziomu rejestru, a to już wymaga wyższego stopnia wtajemniczenia : )

gdzieś tak przeczytałem i cos bylo o doinstalowaniu; nie chodzi mi o branie plików z innego typu systemu

co do tuta to jest mniej 999 i wydaje mi się, ze cos poprawiło :D bo łatwiej wbic na 'zielone' roomy :D

Hejo

Opublikowano

teraz zmniejszanie pingu nie ma sensu bo to są laggi serwerów... nic na to nie poradzimy jeżeli k2/g1 weźmie się do pracy może pogramy za rok ; ) <joke> + leci napracowałes się ; P

1316854236-U173186.png

By Siema Heniu

Pomogłem? jebnij lajka!

Opublikowano

Tak jak muter 1 znam 2 muszę wypróbować :) Ale wielkie graty za wstawienie... Myślę że temat godny przypięcia, ale zostawiam decyzje dla Moderatorów.

+.

Opublikowano

Patrzcie u mnie jak mam fajnie :D

2gxqic5.jpg

trochę rzeczy chyba brakuje.xD

wiecie może jak zrobić, żeby było widać wszystkie te zakładki jak na ss z pierwszego posta w tym temacie?

Dodam, że mam XP Pro :)

#EDIT dobra już mam :D

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

@UP

To bardzo ciekawe skąd on ma moje piękne screenshoty ???

A no tak skopiował je z mojego tuta .

A tak po drugie on jest administratorem tego forum więc mógł zmienić dzień i godzinę na taką by nie podejrzewali, że to co niby on napisał to plagiat .

16359.png

34922.jpg

31019.png

• 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...