Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gradobicie Pytań

Aseta

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Osobiście jestem graczem WoWa ale coraz więcej osób z mojego otoczenia zaczyna grać w M2 więc też postanowiłem zacząć i naturalnie hackować.

Lecz nie we wszystkich tematach znalazłem odpowiedzi na moje pytania więc postanowiłem zapytać tutaj.Do rzeczy:

1.Gram na metinie 2 pl (www.metin2.pl pisze bo widzę że jest wiele innych ale im nie chce poświęcać czasu) i używam MH 4.1 wybierając z listy Metin 2 DE

wszystko działa co jakiś czas mnie wywala ale nawet nie o to chodzi. Czy mi się wydaje czy jak ustawie fast atack to tak naprawdę jest tylko animacja że szybciej ruszam mieczem -,-...

2.Jaką postać wybrać najlepiej do hakowania? osobiście wybrałem wojownika ale może jest inna postać która szybciej się hakuje

3.Czy jet jaki hack na nieśmiertelność lub coś w tym stylu?

Z góry dziękuję za odpowiedzi i mam nadzieję że nie naruszyłem regulaminu forum.

Opublikowano

1. Uważam, że to nie jest tylko animacja.

2. Wydaje mi się, że w metinie pod tym względem postacie się nie różnią.

3. Nie ma -.-

Opublikowano

A ja zrobiłem sobie przez przypadek tego drugiego... to już gorzej z hakowaniem wojem? czy zrobić sobie nowa postać?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...