Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ostatnie dni wielu uzytkowników niema jak grać jednak nie którzy potrafią ale nie potrafią wytłumaczyc moze ktos sie znajdzie kto powie jak odpalic bota normalnie?

Clijenta nieda się ponieważ przy proboje odpalenia pokazuje się że mam "old clijentess version" a wiec to odpada

kolega powiedział że jakos auto przelogowywanie itp pomaga i działa jednak jak tego dokonać??

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

ichigohollowimg.jpg

Przed chwilą ruszyłem a blisko już końca

Opublikowano

Wciskach donate dajesz druga zielona zakladke i masz. Passy wpisujesz w grze a nie w bocie

nic a nic nie rozumiem czemu mam wcisnąc donate ;p???

Rozumiem podziwiam twórców ibota jednak w tym momencie nie chce ich sponsorować a dowiedzieć się jak auto regola zrobić ;d

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

ichigohollowimg.jpg

Przed chwilą ruszyłem a blisko już końca

Opublikowano

Nie wiem o co ci chodzi wytlumacze ci jeszcze raz. Wlanczasz bota dajesz opcje donate w drugiej zielonej zakladne powinno ci wyskoczysz miejsce na passy serwer itp. ale nie wpisujesz tam niczego co najwyzej mozesz wpisac nick postaci zaznaczyc auto relo i auto select charakter i auto start bot. Wlanczasz w opcji misc run client i czekasz a z sie silkroad wlaczy. Wpisujesz w oknie silkroada swoje passy powinna sie rowniez automatycznie wpisywac do bota mozesz to zobacze w drugiej zielonej zakladce w bocie. Dajesz conekt w oknie silkroada a w bocie takie male c ktore znajduje sie pod wpisanymi passami

@Edit a ten link ci dalem jak bys nie wiedzial jak ustawic zeby smigal run client