Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Poradnik] Ibot/Ribot Bez Loadera

daniodm

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Zauważyłem że wiele graczy ma problem z loaderem. Więc postanowiłem poświęcić troszkę czasu i napisać krótki poradnik "Jak odpalić Ibota/Ribota bez loadera"

Wchodzimy do folderu z Botem i następnie:

1). Otwieramy plik "srodir.ini" a następnie usuwamy wszystko co w nim jest. Gdy to zrobimy wpisujemy ścieżkę do folderu z silkroadem. I zapisujemy (CTRL+S)

http://img809.imageshack.us/i/beztytuuhrx.jpg/

2). Otwieramy Ibota/Ribota klikamy "Run Client" i cieszymy się grą :)

http://img812.imageshack.us/i/beztytuu1ny.jpg/

Proszę nie kopiować :)

P.S. W ten sposób możemy odpalić tylko 1 CLIENTA ... aby odpalić następne potrzebny jest już loader, ale nie działa.

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Innowacyjne rozwiązanie , ciekawe czy się przyjmie, może loader nie będzie już potrzebny do botowania.

OldLFsro.png

Może i wszystko robię chaotycznie, ale to mój styl życia. Sygnaturka własnej produkcji

^^

Opublikowano

Wcale nie innowacyjne, bo mnóstwo innych botów też ma taką funkcję, a w iBocie są pewne ograniczenia (nie odpalisz drugiego klienta). Chyba, że nie odczytałem ironii, to wybacz ;)

wiz_taxer.png
Opublikowano

no nie każdy bo ciągle piszą że loadera im nie działa.... a po drugie to on na razie nie działa

Opublikowano

Ja smigalem na 2cleintach normalnie bez loadera poprostu odpalasz 1 bota klikasz run client odpali ci sie silk odpalasz drugiego bota klikasz run client i działa nie wiem jak teraz jestr ale 1tydzien temu good bylo albo mozna tez odpalic al;e to juz bez bota jednego clienta odpalsz przez lunchera (nie masz wtedy bota) potem odpalassz bota i run client i tez masz 2 ale jednego z botem.

52871.jpg
Opublikowano

Pomysł bardzo dobry, ale tak czy siak dostaje się DC, ale lepiej dostać DC raz na 4-5h, niż co 10 min.

Opublikowano

Dziala, dziala a pozatym jak qwcisniecie donate i dacie druga zielona zakladke w bocie to macie auto reloga jesli was dc zlapie albo to co kolega pokazal wyzej. Na to nic nie poradzisz dzis a byc nowy bot podobno to moze juz nie bedzie wyskakiwal ten blad

Opublikowano

Na prośbę autora, zamykam.

rSRO

29980.gif

Status: Off-line

Serwer: Artemida

Nick: Çňî_ß

Guild: Ňĺőíčę

Build: Rogue/Cler

Lv: XX

FARMING--> 250.000/1.000.000

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...