Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , Mam następujący problem . Zrobiłem Serva na Hamahi i mam lagi , Teraz może coś więcej o moim necie i Parametrach kompa ;)

Ogólnie w tym wszystkim jestem zielony więc za dużo wam nie powiem , ale Tak Neta mam 20mb/s <chyba tak się to piszę , a jak coś To 20 Mega ;P > A Kompa :

Mam Laptopa Model : Asus K61lC series

I Jedyne co to mogę Przeczytać wam tylko to co widzę na obudowie laptopa < Neklejce >;)

a więcc :

CPU : Duo T6600

Memory : 4GB

Nivida Geforce GT220M CUDA . 1GB

Intel Core 2 duo Inside

Dodam jeszcze że klikając Prawym na mój komputer właściwości pisze tak :

Zainstalowana Pamięc (RAM) 4gb (Dostępne 3,50GB)

i Jeszcze takie coś ;P : 2.20 GHz

To tyle co mogę napisać o moim kompie < Proszę się nie śmiać , ale jestem ciemny w takich sprawach i napisałem to co mogłem ;)

Dodam również że mam Router TP-LINK W8950ND , i tak jak wspominałem wyżej 20 < Mega :P > Neta .

Server Stoi na Plikach NismonS Pod 1.5_01 , Co tu mogę jeszcze powiedzieć Gram tylko z jednym kolegą on mówi ze lagów nie ma ;) , i Zapomniał bym o tym że na Server dałem 1500mb puźniej 1200mb ramu , i to samo

Mam wWindows 7 32 bity

Prosze o szybką odpowiedz , Albo Coś co pomogło by mi . Daje +/- oraz 5

sygnaturavq.png

Daj Plusa +

Opublikowano

Moby muszą być do let's playa ;). Więc nie wyłączy ;)

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Opublikowano

Dokładnie , tak jak pisze Maka Nagrywam z nim lets play survival :) i moby on musz byc , jakies inne propozycje ? , dodam tez ze jak chcielismy grac na standardowych plikach z minecraf.net to wtedy nie miałem lagów ale Maka nie mugł sie połaczyć .... Prosze o rady ( jak cos to pisałem na fonie wiec jak cos to sory za ortografie)

sygnaturavq.png

Daj Plusa +

Opublikowano

Skoro Twój przyjaciel nie ma lagów, to wina Twojego komputera.

Zrób defragmentację systemu, skanuj system, odinstaluj niepotrzebne programy, wyłącz wszystkie programy podczas grania.

Opublikowano

Hmm no jak bede na kompie odistaluje jakies niepotrzebne programy i powiem jaki był rezultat. Leci plus za checi ( jak bede na kompie ) :P edit : prosze o inne propozycje

sygnaturavq.png

Daj Plusa +