Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo grałem sobie troche w metina ale chce zobaczyć jak to jest grać w tibię więc prosze o info.

Jaki server?

Jaką tibie sciągnać zeby najwięcej cheatów było?

Jaką postacia grać do expa/pvp?

Opublikowano

Jaki serwer- Według uznania, open pvp.

Jaką tibię ściągnąć- tibia.com, pierw się zarejestruj, następnie zaloguj i masz w profilu swojego konta "Download" skąd ściągasz tibie na swojego windowsa/linuxa/viste.

Jaka postać jest najlepsza do expa/pvp?

Knight jest najlepszy do wystawiania botów, klasa bardzo dobrze się sprawdza pod $ .

Master Sorcerrer- klasa pod pvp, nie zawsze $ zwróci się z expa, ale exp leci niewątpliwie najszybciej.

Paladyn- 50/50 .

Wyprzedzając następne pytania.

Najlepszy jest obecnie "NeoBot" jest płatny, kosztuję ok 10zł/30dni przelewem, jest bardzo dobry.

Obecnie jedyny niewykrywalny bot.Czyli nie możesz za niego dostać bana, nie trudny do ogarnięcia.

Ots'y- Open Tibia Servers, nie polecam, sam na nich zaczynałem, ale bardzo zniechęciły mnie do gry, pograłem z 3mies i gra się znudziła, a zysków z gry też nie miałem.

Opublikowano

Jak zaczynasz to możesz pograć na non pvp najlepiej Unitera bo nie ma dużych kolejek do expa według mnie to druid, chyba że masz zamiar grać dłuuugo to knight a pod pvp to raczej ms master sorcerer tak jak Jeawi napisał, jak chcesz grać druidem to najlepiej ponieważ na 9 lvl idziesz na cycki i wbijasz tam prawie 30 lvl...

Co do otsów to w pewnej racji polecam ale szczególnie 7.6 pvp enfo są fajne :) a to to real. Tyle odemnie.

• 3 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...