Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

NOWY HACK

glowid

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

...hack sp0k0 jest ale dwa razy podajesz ten sam hack ??...to chyba nie teges co?...pozdro...

Opublikowano

No wiem wiem, ale chciałem zapytać o funkcje tego hacka, a że by niewiedzieli jakiego, odrazu podałem namiary.

graphic1bb7.png

www.heykogroup.pl

Opublikowano

Ale noob przecierz był temat z tym hackiem -.-

Ps. Może byś looknął poprzedni temat ??...

222846836.png

......................................../\

.........................................l

...................................New Ping ^^

Opublikowano

A po jakim czasie cie zbanowało, bo ja go ciągle używam, a grałem tak na tym hacku taz z 2 godz i nic

graphic1bb7.png

www.heykogroup.pl

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Prosił bym też o wyjaśnienie opcji, czyli co one robią?

- 100% Aim

- 1st Spawn

- N.F.D

- No Bounds

- Circles

Dziękuje

wyjasnienie:

- 100% Aim- niewiem ale cos zwiazanego z amunicja chyba (trzeb spr)

- 1st Spawn- pierwszy sie respisz

- N.F.D- no feel damage po upadku nietracisz hp

- No Bounds - niewiem

- Circles- kola??

Opublikowano

Dup** a nie wykrywalny! Człowieku! Ja go od początku konta używam i wlace nie dostałem bana a już mam 6 lvl! Jezu! Jak macie jakieś wąty to wyżyjcie się na drzewie a nie oszukujcie hackowiczów! Przepraszam, troszkę mnie poniosło ale to normalne po 5 godzinach grania w Warrocka, chyba się uzależniłem :]

graphic1bb7.png

www.heykogroup.pl

Opublikowano

mam taka prosbe czy moglibyscie opisac co robi sie na tym hacku i czy sa jakies przypisane klawisze do tego bota bo np. jakbym chcial sobie odnowic stamine to musze wlonczyc bota i mam takie pytanie czy naprzyklad ze jak chce sobie uzupelnic stamine to np. naciska n i mi sie odnawia i czy sie tak da czekam na odp

Opublikowano

a nie wystarczy włączyć w hacku stamine i nic nie klikać tylko shift? Jak włączysz tego hacka to pod shiftem są dwa odnośniki: do hacka (odnowienie staminy) i do Warrocka (fikołajtek).

graphic1bb7.png

www.heykogroup.pl

Opublikowano

serdecznie dziękuję... dostajesz ode mnie 5 gwiazdek za pomoc ;P

loolcopyqz5.th.jpg

WarRock - dla Ciebie 7 liter, dla mnie całe życie!

Opublikowano

ŚLIMAKI!!!!!

- 100% Aim - BOŻE RATUJ! AMUNICJA>> HAAH! Angielski wystarczy znać, to aim - celować, w tym wypadku to jest 100%aim czyli auto namierzanie wroga, czasami jak ma się spectatora ormusa.. to długo się nie pogra..

- 1st Spawn - wystarczy mieć dobrego kompa i pierwszy respawnisz na mapie.. a to zdaje się skraca czas między śmiercią a respawnem.

- N.F.D- no fall damage - z samolotu się fajnie skacze! ;D

- No Bounds - o ile się nie mylę to można za mapę wylecieć O_O chodzi coś jak w THPSie, gdy wyjeżdżało się za mapę to pojawiało się w dowolnym miejscu przed tym spadkiem i wyskakiwały różne napisy, m.in. Out of Bounds!

- Circles - Nie wiem, być może chodzi o to że są migające kółka które nam podkreślają, wskazują przeciwnika..

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

programik do za przeproszeniem dupy... nic w nim nie działa ;/ Nawet 5th slot <lol2> /żal typa który to zrobił\

loolcopyqz5.th.jpg

WarRock - dla Ciebie 7 liter, dla mnie całe życie!

Opublikowano

Fajny hack tylko mam 1 problem

jak jest ta opcja all weapon i jak wybieram inna bron np daje tam 33 to mam psg ale nia nie da rady tym nikogo zabic z innymi broniami tez tak jest;/ tylko jedyny shotgun działa;/

PS. ma ktos takie hacka z tymi broniami działajacego??

Opublikowano

Mi ten hack nie dziala:/

moze ktos napisac jak go uzyc ?

Czy wiesz że?

Dogłębna penetracja rozluźnia umysł i duszę

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...