Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Soft Mod work

Mike

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 52
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

oka udalo mi sie urochomic ale stwierdzam, ze tbot jest lepsze boze jak on imbue uzywa paranoja wypuszcza nieraz 3 strzaly za nim doda atak n/c wiesniacki ten bot jest ale lepsze to niz nic

Cpu i7 4790k : Mobo Msi Gaming 5 Z97 : Gpu GF980 Msi Gaming : Ram Ripjaws 2133 8gb : Buda Zallman HF1 : CpuKuler Zalman Reserator 3 Max Dual SSD: Crucial 100BX 500gb : Monitor AGON AG241QX +2x LG23MP65

Klawa MadCatz S.T.R.I.K.E : TE : Steel Series Rival 300 Podkładka Razer Goliathus : Słuchawki Corsair Void RGB Wirless + Syberia v2

Opublikowano

POMOCY!!!!!

1.Włanczam Isro(ikonka z rączką)

2.Włanczam plik"Loader"

3.Wybieram scieżke do Silkroad.exe

4.Wyskakują dwa okienka klikam na Tak

5.I Crash..........

Tego typu pupile sa u nas zabronione :).

~Mlody.

Opublikowano

Mi wyskakuje ten error kilku ludziom już się tak stało zobaczymy może wieczorkiem będzie dobrze

Proszę jak ktoś ma nie potrzebne konto na 0x33.org TO PISAĆ!
Opublikowano

a to jest platny softmod apropo?

podobno do tbota do srody zrobia cracka do niego.akurat minal 4 dni te bocenia i juz bedziemy mieli cracka. ;)wilk syty i owca cała, hehe.(czy to wlasnie ten crack bo nei wiem juz o co chodzi)....

Opublikowano

hey a teraz wlanczam znów tbota i juz jest ten napis silkroad online na zółtym paseczku i za chwile mi wykakuej disconect from the serwer.o co chodzi.czego mnei wywalilo?przez chwila chodzilo dobrze...

Opublikowano

nie pisz w tyn dziale bo to dzial poswiecony sro botowi. Zreszta po co ci tbot skoro narazie dziala nowy soft do isro i smiga jak narazie elegancko nie lepiej kozystac z niego na dzien dzisiejszy?

Opublikowano

Mam prośbe co do tego softa wrzuć ktoś screenty albo napiszcie jakie opcje wlączyć najlepiej bo nie czaje ustawień tego bota sam wlącza skille cały czas podlatuje do mobka i go nie atakuje ja już nie mam sił pliska ;/

bez gif.

Opublikowano

podajcie download tego softa.

a poza tym to tbot mi neizle smiga nawet jesli jest soft to i tak tbot terz jest spoko nie obrazajac softa no nei no to pdajcie download tego softa jak juz uzywacie...

Opublikowano

Sorry za offtop ale mam problem z regulacja isro: taki iz wszystko pieknie cacy ustwione, zabija moby wokol, ale ustwailem zeby jak bedzie pelny plecak to wracal do mista i sprzedawal itemki. Wraca do miasta ale nie sprzedaj itemkow, jest napisane ze nie moze wyruszyc na trening bo ma pelny plecak. Opcje dobrze pozaznaczałem. Prosze o pomoc.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...