Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Auto Select , Auto Attack Etc ?

xFrogi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pamiętam był kiedyś program , który zaznaczał mobki bo zabiciu oraz był taki program , w którym układało się kombinacje skilów pod 1 klawiszem. Ponieważ nie ma bota pod Tsro , chociaż coś takiego by się przydało. Posiada ktoś linki :)? Byłbym bardzo wdzięczny :*

wqdz690429546a.GIF Piszę poprawnie po polsku

Smoke Weed !

Peace.

11495ig1.png8538mh8.png

userbar169678ai7mh4.gif6132wu9.gif

cod2userbar6emgy1hm0.jpgxbox360userbarfn3.gif

Opublikowano

1.Sciagnij Pk extractor-editor

2.Wypakuj ActionWindData.txt

3.Usun // ,ustaw parametr AutoSellect albo autotarget na 15 albo jakis ostatni

4.Nadpisz pk edytorem plik txt

5.Sciagnij autopot v1.2 Rc7 (Autoklikacz)

W grze klikasz A w oknie action pojawi sie ten skill autotarget,konfigurujesz autopota i smigasz (na botowanie sie to nie nadaje ,ewentualnie do farmienia na ongach albo hunach ) poniewaz jest slaby zasieg

rocnl9.jpg..VS..14710213hn9.jpg
Opublikowano

Ten skill w Action nazywa sie Autotarget jak sama nazwa mowi,zaznacza on moby.Autopot(autoklikacz) sluzy do klikania po kolei 1,2,3,4 itd twoich skili w panelu.Tylko jak pisalem wyzej autotarget ma slaby zasieg,jakies 2m w grze.Zrob tak jak napisalem wyzej a sam sie przekonasz ^^

rocnl9.jpg..VS..14710213hn9.jpg
Opublikowano

Skąd moge te pliki dostać ? Szukałem na forum , ale nic nie znajduje.

Może inaczej.. sciągnąłem już pliki , ale nie zabardzo wiem co zrobić.. i gdzie jest ten plik ActionWindData.txt

i słyszałem , że da się ustawić większy zasięg poprzez autoselectpatcher , to prawda ? i gdzie mozna go sciągnąć ;>

Znalazłem plik nazywa się ActionWndData.txt.. ale jak go teraz nadpisac?'

Edit.

Zrobiłem :)

Tylko nie wiem dlaczego , ale autoselect się nie klika sam oO Tzn , musze kliknac na niego to dopiero zaznaczy moba a tak to nie działa cały czas.

I jak mógłbyś mógł , podrzuć jakiś sposób na zwiększenie zasięgu , może tym co pisałem autoselectpatcher?

wqdz690429546a.GIF Piszę poprawnie po polsku

Smoke Weed !

Peace.

11495ig1.png8538mh8.png

userbar169678ai7mh4.gif6132wu9.gif

cod2userbar6emgy1hm0.jpgxbox360userbarfn3.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...