Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ważne pytanie

Hemp Gru

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam takie pytanie czy jak uruchamiam server to w nie których zaczynają mi sie ładować różne pliki i czy da sie odrazu wszystkie pliki zainstalować żeby w czasie włączania servera sie nie sciągały ??

5390.png

20512.png

21571.jpg

5526.gif

18145.jpg

18755.gif

Opublikowano

Wpisałem i mi nic nie wyskoczyło ani się nie instalowało. To wszystko ?? będzie działać??

5390.png

20512.png

21571.jpg

5526.gif

18145.jpg

18755.gif

Opublikowano

zrobilem tak i teraz na niektóre servery nie mogć wejść wyskakuje mi konsoli i coś tam pisze o serverze

5390.png

20512.png

21571.jpg

5526.gif

18145.jpg

18755.gif

Opublikowano

tzn ta komenda blokuje sciąganie jakich kolwiek plików a niektóre servy ze zjebanym amx'em mają jakieś dodatki bez których cię nie wpuszczą jak widzisz taki serv to na nowo cl_allowdownload 1 ściągnie ci się i na 0 spowrotem ustaw

bez gif.

Opublikowano

Nie ma problemu tak coś czuje że jak napisze TuTa z komendami to się gwiazdki posypią bo większość widze nie zna podstawowych komend. Ja nie wyobrażam sobie gry na non-steamie bez tej komendy ( admini na ns nie rozumieją że tylko syfią tym serva).

bez gif.

Opublikowano

to wes mi podaj wszystkie komendy jakie znasz i bedzie dobrze koniec tematu ok??

5390.png

20512.png

21571.jpg

5526.gif

18145.jpg

18755.gif

• Dodaj nową pozycję...