Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , mam ogromny problem. Gralem sobie o 8 rano , wszystko bylo w porzadku , az tu nagle okolo godziny 10 zaczely sie problemy... Tak mnie zlagowalo ,ze nie wiedzialem gdzie jestem :P Byl problem z wejsciem na konto , zalogowaniem sie do swiata gry . Przeskanowalem antywirem , nic nie wykazalo .Zrobilem reinstall metka , wtedy zaczely sie jaja z patchowaniem ... torrent odmawial poslsuzenstwa ,ale w koncu jakos dalem rade.Teraz o godzinie 16 nadal mam ten problem.Wielokrotnie resetowalem internet( Netia) . Strony i inne programy ,ktore uzywaja internetu chodza raczej plynnie , sciaganie z normalna szybkoscia . Nie wiem co to moze byc , moze Wy mieliscie kiedys podobny problem. Ciezko zawolac konia , wypic potke , a kiedy juz bije to tak mnie zlaguje ,ze padam i mnie wylogowywuje ... nie da sie chodzic ani pisac :(

Z gory dzieki za pomoc i Pozdrawiam.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Spróbuj reinstall metina.

Może pomoże ,a jak nie to odinstaluj metina "CCleanerem" wyczyści z systemu całkowicie i wtedy zainstaluj ; )

I będzie git. Też tak kiedyś miałem teraz mam inny problem. Problem w moim temacie.

Daj ++

Aktualnie pauzuje z Metinem. Ale jak otrzymam dobrą propozycję (ekipa) na jakiś server to chętnie się dołączę (PL).

Daj like jeśli pomogłem. :-)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...