Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szaman Smok..

fox575

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

co bardziej bedzie mnie chronic od atakow błogosławieństwo czy odbicie (odbicie to szansa na odbicie ataku fizycznego) Na m1 ma po tyle samo

narutocenter3.jpgZbiram + daj jednego
Opublikowano

Błogosławieństwo i odbicie działają tylko na ataki fizyczne tylko, że błogosławieństwo daje ileś % na obrone tego ataku a odbicie ileś % na jak to nazwa wskazuje odbicie ataku fizycznego we wroga.

Opublikowano

ja jestem za Błogosławienstwem niż za odbiciem osobiście tak robiłem swojego buffa

GRAFIK SZUKA PRACY

projektmoj.jpg

klama.gif

Tworzenie stron od podstaw

Przyjmę Pojedynek

Opublikowano

Właśnie ze nie, odbicie nic nie daje, bo niby odbija atak wroga, ale szansa że odbije jest niska, a poza tym wróg ma też obronę, czyli że prawie nic mu nie dobiera. Najlepiej dawać pomoc smoka, błogosławieństwo, a potem w smoczy skowyt albo strzelający smok.

PS. I tak błyskawica lepszy

Opublikowano

@up

Skąd wiesz, że On chce być buffem?

@down

No i tutaj się mylisz. Szamanem gra się najgorzej, ale nie źle. Zależy jak rozłożysz staty, jakie masz itemy i czy umiesz w ogóle grać O_o.

Opublikowano

Bo szaman zazwyczaj nie nadaje sie do walki bezpośredniej jak np sura lub woj . Szaman jak to szaman ma wspomagac a nie walić. A tak po za tym szaman jest leprzy na pvp dopiero 50+

ichigonapisblb.png

Opublikowano

1.Pomoc Smoka szczegolnie czytaj ku Pomoc Smoka

2.Bloglo tez czytaj ku tak samo

3.Strzelajacy Smok ;]

• Dodaj nową pozycję...