Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, zaczełem właśnie grać w silkroad na rSRO ale nie ogarniam jeszcze tej gry a ruskiego nie umiem x/ moje pytanie brzmi. Czy jest jakieś spolszczenie do rSRO? Jeśli tak to prosze o link

Opublikowano

Dołączam się do prośby, a jeśli nie spolszczenie to chociaż zangielszczenie ale bez użycia programu PK2Tools, bo podczas wczytywanie media wyskakuje błąd coś w stylu "No memory" :unsure:

Z życiem o wszystko gram, znaczoną talią kart 

I robię to dobrze, tak że wchodzi w krew to nam #WALTER WHITE "

Opublikowano

A próbowaliście odpalać go przez edxloadera?

Jest tam opcja zangielszczenia obcojęzycznych wersji silkroada

wiz_taxer.png
Opublikowano

Ściągnijcie ten program http://www.speedyshare.com/files/28341771/Pk2ExtractorSE.rar . Otwórzcie nim media.pk2 od rsro i kliknijcie "English patch". Przed tą operacją radze jednak zrobić kopie pliku media.pk2, gdyby coś nie zadziałało. Program ma się znajdować w folderze z silkiem.

http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=b70444d207e520bf375a216da42ff1c96a757c903bb8197b7b46c6cec60b5f2f-1304716661

Sig.png

Opublikowano

Zrobiłem wszystko jak mówiłeś ale wyświetla sie "Could not get game language"... x/ A poza tym mam następny problem nie moge stworzyć postaci... i chyba nie chodzi o to że nick jest zajęty bo wpisywałem nawet takie "N3ib9erds" itp.

Opublikowano

@UP

Ja tylko nie mogę zrobić postaci jak mam zangielszczenie.

rSRO

29980.gif

Status: Off-line

Serwer: Artemida

Nick: Çňî_ß

Guild: Ňĺőíčę

Build: Rogue/Cler

Lv: XX

FARMING--> 250.000/1.000.000

Opublikowano

orginalne media.pk mam gram narazie bez zangielszczenia itp. ale teraz powiedźcie mi jak mam wpisać nick po rosyjsku?

Opublikowano

musisz zaintalować sobie jezyk rosyjski i zmienic ustawienia klawiatury na pisanie znakow rosyjskich pamietaj by Twoj nik cos znaczyl po rosyjsku bo byl czas ze banowali za zle niki..

b_560_95_1.png

Opublikowano

Dzieki wielkie leci + i 5 ; D Ale nadal nie wiem jak zangielszczyć x/ próbowałem z eng media ale plik był do cSRO...Ma może ktoś do ruSRO?