Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam, mam problem... dostalem bana poniewaz moje postacie staly w m2 i mialy nixk ewe32re1r3r2e cos tego typu i bana zalapalem ... to chyba bez podstaw ten ban ;x

Opublikowano

a na emailu co Ci napisali? używałeś na tych kontach botów? ^^

postać kolegi ma nick h3j40 (hejao) - i nic, 0 bana. :)

Give me some 501s jeans on and roll joints bigger than King Kong's fingers.

~Wiz Khalifa.

Opublikowano

witam, mam problem... dostalem bana poniewaz moje postacie staly w m2 i mialy nixk ewe32re1r3r2e cos tego typu i bana zalapalem ... to chyba bez podstaw ten ban ;x

Pisałeś prośbę o unban ? ;)

JA PIERDOLE

Opublikowano

Na e mail nic nie prszyszlo... a o unbana nie pisalem, ale jak widzialem jak innym odpisywali to szkoda gadac -.-

Dobra... to strata moze 100kk ; P kupie nowe em2 i wyboce to ^^

Opublikowano

Możliwe że jeszcze przyjdzie, no widzisz już team pl`a coś robi w stronę cheatów i coraz mniej się ich robi. Poczekaj trochę pewnie przyjdzie, jak nie to napisz do suporrtu, dlaczego dostałeś.

Opublikowano

Konto, którego dotyczy blokada:brayann1, brayann11

Nick członka Teamu, który nałożył blokadę:

Nie wiem.. jadłem śniadanie

Powód odwołania: Niewinny... Ban za nick?

Dodatkowe informacje, które uważasz, że mogą być pomocne:

Przyszedłem 2 postaciami do m2.. 1 to drop 2 to shop, ich nicki byly typu d32d23d2341 poniewaz inne nicki byly zajete wiec zrobilem byle jaki... Eq z dropka chcialem przerzucic na shopka i wystawic sklep. zostawilem te postacie poszedlem zjesc sniadanie (przy stole nie przy komputerze, tak jak powinno sie jesc a nie przy grach itp)Wracam i mysle ze poprostu mnie wylogowalo a tutaj banik ...

A wiec mysle ze dostalem bana za nick bo przeciez boty takie maja -.- przypuszczaliscie ze to byl bot? pomylka ;x

O tak se napisalem xD na odwal sie bo mam w dupie team mt2.... cos poprawic? wiecej napisac? doradzcie xD

Opublikowano

dostals bana bo zostales uznany za bota;] nie że Tb ale dobrze ze je banuja. no te exp boty i yangi na allegro chca to zwalczyc i dla tego banuja . a boty daja takie nazwy bo jak biegnie ich po 5 to ciezko to odczytac;] watpie ze da Ci sie cos z ytm zrobić,. musisz nawiazać cos do czasu gry itp. wiadomo boty graja dlugo, albo oddana ilosc expa na gildie zalezy;]

;]

Opublikowano

Nie rozumiem was, sami pisaliście posty typu metin2 spada na psy tyle botów biega itp wzieli się za robote botujecie i słusznie dostajecie bana a co do tematu grzebałeś w cliencie.

Opublikowano

Prawdopodobnie członek teamu który patrolował m1 na invi-mode wziął Cię za spam-bota lub shop-bota itp. bo miałeś typową nazwę postaci podobna do tych botów. Jak najbardziej możesz się odwoływać twoja postać jest nie winna, chyba że nie dozwolona nazwa postaci, ale to już co innego.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...