Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Vm] Pandoramt2 Przepowiednia Konca

mirek1717

PandoraMT2  

42 użytkowników zagłosowało

1. 1. Podoba? si? film?

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 68
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Niech On wkońcu jebnie...

Bo Team to gówno... GM sie bawi zmienia z dnia,na noc...

Spotkałem się na Forum z tymi problemami....Ostatnio atakował DDos i padły Ch1 CH2 i CH3 a działao tylko CH4 FULL i to trzeba było na MODZIE bo się nie dało na FULL wejśc przez clienta.....

Opublikowano

nie ma szans zeby padl taki server jak pandora. Pilnuja wszystkiego

Sory stary ale ty mnie rozmieszyłeś, że pilnują wszytkiego~!HAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHHAHAHAHAHHHAHHAHAH

Nie żartuj sobie ,serwer do bani kupuje SM ale i tak chyba przestanę chodziaż jestem w TOPCE bo serw padnie za niedlugo na 100% ataki ddos i inne typu padniecia CH on rtylko dążął do tego zeby zebrac jak najwięcej kasy za SM a reszta ich gówno obchodzi.

W każdy dzień jest jakiś problem , nie było takiego dnia, zeby nie było błędu serwera ,,,,ogólnie serwera nie polecam!

http://www.youtube.com/watch?v=z0UrHYfhOXw

PANDORAMT2 99lvl i tak lagi jak hu..... serwer do bani ,nie polecam LEI

Opublikowano

nie ma szans zeby padl taki server jak pandora. Pilnuja wszystkiego

to co powiedziałeś jest smieszne i w dodatku głupie!!!!!!!

SERWERA NIE POLECAM , ŚĆIEMA GMÓW,ZŁE EVENTY, DO HUJA TEAM , ZJEBANY SERWER, HUJOWA ATMOSFERA

DO BANIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

Opublikowano

to co powiedziałeś jest smieszne i w dodatku głupie!!!!!!!

SERWERA NIE POLECAM , ŚĆIEMA GMÓW,ZŁE EVENTY, DO HUJA TEAM , ZJEBANY SERWER, HUJOWA ATMOSFERA

DO BANIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

Całkowity szacun:)

PandoraMT2 to serwer dla dzieci z IS , również NIE POLECAM

Zły Team,mało eventów,słaby exp, dużo dzieci IS , nie dorośli ludzie do takiej gry...

Opublikowano

Moim zdaniem bardzo dobry filmik łap +/- , jeżeli padnie naprawde to zajebistra robota ;d

COLLECT ONLY -

plakat31.jpg

ZAGŁĘBIE SOSNOWIEC 1906 !

Nie mów mi że jest lepiej widzę jak się tutaj gra...:(

Opublikowano

Moim zdaniem bardzo dobry filmik łap +/- , jeżeli padnie naprawde to zajebistra robota ;d

Z tego co widać co się dzieję to serwer padnie na dniach:)

Admin nie umie zabezpieczyć przed ddosem ,jest skrypt na anty atak ale nie chce wiedzieć

Opublikowano

Zrobiłęś ten filmik żeby wyrazić swój ból? nie rozumiem koncepcji

Co ty ,jaki ból?

Film zrobiłem z nudów kierując się tym co tam się dzieje!Tak jak w filmie administracja leci z nami w hu....

Opublikowano

Sory stary ale ty mnie rozmieszyłeś, że pilnują wszytkiego~!HAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHHAHAHAHAHHHAHHAHAH

Nie żartuj sobie ,serwer do bani kupuje SM ale i tak chyba przestanę chodziaż jestem w TOPCE bo serw padnie za niedlugo na 100% ataki ddos i inne typu padniecia CH on rtylko dążął do tego zeby zebrac jak najwięcej kasy za SM a reszta ich gówno obchodzi.

W każdy dzień jest jakiś problem , nie było takiego dnia, zeby nie było błędu serwera ,,,,ogólnie serwera nie polecam!

Ty jesteś Lei?250lvl?Zbanowali cię,grasz na sm?

Opublikowano

A masz jakiś poradnik żeby ustawić w Vegasie w HD ale żeby był na calą rozdzielczość?

Wujek Google nie gryzie...

Co do filmiku, całkiem niezły... Nieźle można się uśmiać, no , ale zobaczymy czekam na ten dzień!

Opublikowano

Wujek Google nie gryzie...

Co do filmiku, całkiem niezły... Nieźle można się uśmiać, no , ale zobaczymy czekam na ten dzień!

Już ustawiłem więc wujek google nie był potrzebny....chodziło mi bardziej o rozdzielczość bo miałem za mały obraz i był film w hd tylko mała rozdzielczość bo jakość jest spoko.

Opublikowano

huj z tym idę na dragona tu jestem w topce i moźe tak zostanie

Powiększyli expa to lvle idą jak hu... Szajs i tyle zaraz 50 osób w topce 250lvle będą ,żal i tyle.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...