Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Vm] Pandoramt2 Przepowiednia Konca

mirek1717

PandoraMT2  

42 użytkowników zagłosowało

1. 1. Podoba? si? film?

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 68
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Odswieżam i zapraszam do oglądania,a szczerze mówiąc kto skończył grę na Pandorzę własnie przez te ustarki?

Opublikowano

Heh, filmik nawet spoko lubie pile :)

a pandora to raczej nie padnie widac ze dbaja o serwa (buahahaha) tak zeby tylko mogl ustac ; x

Opublikowano

Kolejne dziecko dostało bana i robi bzdurne filmiki? Naucz się ustawiać dobrą rozdzielczość a potem nagrywaj filmy. Bo takie gówno tylko zaśmieca YT.

1303741113-U170772.png

Sygna by

TamiS

Opublikowano

Łał, koks, normalnie aż dorobiłeś napisy jeszcze przy ch**owej roździelczości..

Opublikowano

Hehe... spoko. Nie grałem na Pandoramt2 ale wiem jak to jest jak ma sie ciulowy Team ;P

1294227919.png
Opublikowano

Filmik zrobiłem z nudów,więc nie mam nic do Teamu Pandory , pobawiłem się trochę w Vegasie i coś z tego wyszło...mi się podoba.

Opublikowano

Zastanawia mnie jedna rzecz. Po co ten tekst "Oglądaj w HD!!!" skoro to nie jest HD. To wygląda jak obraz w obrazie w dodatku nie dopracowane.

Następnym razem polecam 480p albo poczytać poradnik o filmikach w HD ^^

Opublikowano

Zastanawia mnie jedna rzecz. Po co ten tekst "Oglądaj w HD!!!" skoro to nie jest HD. To wygląda jak obraz w obrazie w dodatku nie dopracowane.

A masz jakiś poradnik żeby ustawić w Vegasie w HD ale żeby był na calą rozdzielczość?

Opublikowano

Bardzo bym sie ucieszyl jakby ten serwer padl. Jest za latwy i GM ma all w glębokim powazaniu

Dobrze pisesz , Team ma graczy w d....****

Brak eventów,brak Teamu,brak nowych broni,zbroi,map,zombie,V3.....

Serwer idzie tylko na Smoczych monetach , ciągną z tego kase i tyle.

Opublikowano

Bardzo bym sie ucieszyl jakby ten serwer padl. Jest za latwy i GM ma all w glębokim powazaniu

czyli wedlug ciebie kazdy easy priv powinien pasc ?? ludzie lubia hard ale nei kazdy ty juz bys chial takiego jak pl

Opublikowano

czyli wedlug ciebie kazdy easy priv powinien pasc ?? ludzie lubia hard ale nei kazdy ty juz bys chial takiego jak pl

CZy ja wiem...wolę jak PLe

Opublikowano

Podasz jakiś tut /poradnik jak przerabiwć w 480?

Opublikowano

A ja się pod koniec za śmiałem, jak było "Serwer jebnie na dobre.." czy jakoś tak...

Fajny filmik, nie gram na pandorze ale słyszałem bardzo dużo złych rzeczy na temat tego serwera...

Masz + .

fb.com/myrodj

Opublikowano

A ja się pod koniec za śmiałem, jak było "Serwer jebnie na dobre.." czy jakoś tak...

Fajny filmik, nie gram na pandorze ale słyszałem bardzo dużo złych rzeczy na temat tego serwera...

Masz + .

Bo i tak kiedyś pwenie jeb...

Opublikowano

pewnie dziś jebnie bo koniec siwta w tvn

gra na pandorze ale to pierwszy raz slysze moze i jebnie niestety

Z tego co wiem to o 18:00 coś ...hmm?

Jakoś to przeżyje:)

Opublikowano

Już po końcu świata,TVN ogłosił że się nie udało BLE!!!!!!

Ale koniec Pandory kiedyś nastąpi!

Odswieżam:)

24 mineło:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...