Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nexusmt2[Pl][Dedyk]

Hooltras

Czy podoba się serwer?  

302 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy podoba si? serwer?

• Tak
      148
    • Nie
      60

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 96
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ta, jeszcze czego. To jest wasz server ? Mam waszego klienta. To nie jest nawet klient tego servera tylko elispemt2. Więc daruj sobie. A poza tym spójrz na swoje ss'y handlarzy, takie same jak na filmiku.

Robie GamePlay'e serverów! Jeżeli chcesz abym zrobił GamePlay Twojego servera napisz po prostu na PW:)

http://versus.thewitcher.com/widgets/play/play_s2.php?ap=0017f8a0-3a11-1939-bddc-066df32bc0ea

Opublikowano

Hooltras zrob 2 server 4 Fun i wszystko dodaj co na PL lub zrob reset nexusa

Masz fajny server CS 1.6 COD MOD PISZ sprawdze

Opublikowano

Te stare czasy jak koledzy kilka postów wyżej mówili 99 max stalki i bojowy to jest gra w kosmos ,a nie wszedzie tylko jakies 250 lvl cesarskie hwangi itd itp już człowiek nie ogarnia. Czekam na takiego serwa PL z ratami 20x. Narazie moge wam polecić Alegoriamt2 - szkoda tylko że serw ten umiera bo GM są ciągle offline. Pozdrawiam

d9548721aa6c8acf.jpg
Opublikowano

hymmm ciekawe.

W sobote stawiamy nowy serwer.

Powiedzmy, że zrobimy wam starego dobrego metin2 bez epików z ... właśnie co chcecie mieć?

I czy hard... 4fun itp.

Wolę serwer medium/hard. Bez 6/7 bonów, zbędnych questów. Wzoruj się na AnimeMt2 - najlepszy serwer, na jakim kiedykolwiek grałem.

Opublikowano

Hooltras daj Harda i 4Fun na 4Fun ma byc 6/7 ale tylko na staty i hp a na hardzie to nie wiem daj linka jak zrobisz

Masz fajny server CS 1.6 COD MOD PISZ sprawdze

Opublikowano

nie polecam serva.... gracze chcący pograć, ale nie wkładają kasy w gre nie mają tam szans z wiarą która ma all itemki kupione z IS

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

SERWER CHUJA WARTU KASA DROPI NOOBSKO PRAWIE WOGULE LVL TEZ LUDZIE HAMSCY I KOZACY Z EQ Z IS

NIE POLECAM SERWA

KASY DUŻO... exp też bo to 4fun

Opublikowano

KASY DUŻO... exp też bo to 4fun

CO HAHAHA TO CO MAM 40 LVL I 10KK TO MOGE POZADZIC I PEŁNO MOD KAMERÓW NA SERWIE ZE SIE NIE DA GRAC GDZIE NIE WYJDZIESZ ZARAZ ALBO LOGA 1HIT KILLERE JAKIS CIE BIJE ALBO KTOS CO BIJE Z UDERZENIA 100K

JAK DLAMNIE JAK KTOS MA W CHUJ KASY TO TYLKO IS I IS TO BEDZIE SB GRAŁ TAK TO NIE

175001456602037225492.gif

Opublikowano

Nie polecam serwera - milion nowych zbroi, broni...

Porażka...

Po komentarzach GA można dowiedzieć się jaki jest to serwer...

Opublikowano

Server jest fajny ale 1 rzecz mnie w nim denerwowała, a mianowicie te kółeczka, które latają wokół postaci..... A tak po za tym to wszystko jest fajne

Opublikowano

Zwykły 4FUN... niby wiele nowości, lecz mi się po jakimś czasie już znudził. Jeśli ktoś jest wytrwały to może spróbować grać.

Opublikowano

Jedno małe pytanie - po ile leci z pieska/dzikusa? Bo na tym sie zaczyna i czy na bony full (potem ,wiadomo ) starczy ;p

Opublikowano

exp leci po 10 % z moba chyba do 30 nie wiem mam dopiero 21 a yang po 15 - 150k chyba jakos tak

@poprawka

Poprawiam mam 45 i nadal po 10 % leci to nie wiem do ktorego

@poprawka

jednak do 40 leci

zbyt duża sygna

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...