Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co Jest...

Zaiste

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem jak się stała rzecz taka http: //i43 .tinypic.com /11qi83d.jpg (wystarczy usunac spacje zeby link działał)

Kupywałem ze znajomym sbota na społe, na 2 kompy i pewnego dnia obojgu nam sie pokazała taka informacja.

Ani ja, ani on nie dawalismy nikomu sbota, pozatym juz obaj kilka dni bocilismy na swoich kompach i chyba nawet ejsli osoba trzewcia poznałaby w jakis sposob passy, to chyba jej powinno wyskoczyc takie okienko? Nie wiem co robic, mam to od 2 dni i nic sie nie zmienia. Wypakowywałem od nowa bota, ale jest to samo...

Opublikowano

dobra shiva tyle robi... juz 2x maila wysylalem w sprawie owalenia konta i pisal ze mam tydzien poczekac bo ma egzaminy... minely juz 2 tyg napisalem jeszcze raz do niego ale narazie bez odpowiedzi ;/

sygna1o.jpg

Opublikowano
Nie wiem jak się stała rzecz taka http: //i43 .tinypic.com /11qi83d.jpg (wystarczy usunac spacje zeby link działał)

Kupywałem ze znajomym sbota na społe, na 2 kompy i pewnego dnia obojgu nam sie pokazała taka informacja.

Ani ja, ani on nie dawalismy nikomu sbota, pozatym juz obaj kilka dni bocilismy na swoich kompach i chyba nawet ejsli osoba trzewcia poznałaby w jakis sposob passy, to chyba jej powinno wyskoczyc takie okienko? Nie wiem co robic, mam to od 2 dni i nic sie nie zmienia. Wypakowywałem od nowa bota, ale jest to samo...

Szukałem na forach i tylko tutaj spotkałem się z tym problemem,bo jak kolega w/w mam ten sam problem też z kumplem nie dawaliśmy nikomu passów a wyskoczyło ,że jest bot uruchomiony na dwóch kompach,jak napisać tego maila po angielsku do shivy,napisze ktos gotowca?

Opublikowano

Wątpie żeby Shiva pomógł bo to jakiś %@#$%#@% nob xD

Google translate nie boli, albo mogłeś chodzić do sql. Też nie problem.

sygna1o.jpg

• Dodaj nową pozycję...