Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy Istnieje Strona Gdzie Można Nabijać Nx.?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Wiem że istnieją takie strony gdzie np. klikamy w różne linki, banery to dostajemy realne pieniądze gdzie możemy je wypłacić za pomoca paypal i je mamy pod koniec miesiąca(i to sie nazywa darmowe zarabianie pieniedzy w internecie).

Ale mi chodzi o to czy mozna na takiej stronie wymienic realne pieniadze na nx do gry CA bo ja nie chce wyplacac tych pieniedzy w dolarach czy plnach bo nie mam karty i nie chce sie zarejestrowywac na stronach paypal czy innych.

Dobrze by bylo gdybym mogl te pieniadze przeznaczyc na zakup nx do gry. O ile mi wiadomo moze istnieje taka gdzie wpisujemy ten dany nick w grze i wymieniamy punkty z ktorych mamy pieniadze na przelicznik nx (nie wiem).

Czy jest taka strona ??? Prosze o odpowiedzi. BEDA PLUSY!!!!!!!

Opublikowano

Ale czy przeczytales cala moja tresc postu.

Mi chodzi o to czy jak na tych stronach do zarabiania pieniedzy mozna wymienic je na NX.

Czyli za pieniadze (pln) mozna zamienic na nx ale z ich strony tzn oni musza wrzucic nx na nick ktory podamy na stronie.

Prosze o odpowiedzi Czy ktos mi poda ta strone ?????????????????

Opublikowano

wątpie w to, btw. jeszcze się nie spotkałem z takim czymś żeby był możliwy przelew do nexona.

Nexon chce zarobić realne pieniądze, na ich miejscu też byś tak nie chciał żeby twoi gracze mieli za darmo nx, czyli gówno warte pieniądze wirtualne ...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...