Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Softmod

marvis123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

u mnie ten blad wyskakuje gdy mam problemy z netem..

Instrukcja:

1. Isrobota wtpakuj do folderu "bot" w folderze silka. Domyslnie C:\Program Files\Silkroad

UWAGA: tam maja byc pliki isrobota w "bot" a nie folder w folderze

2. Soft mod wypakowywujemy do folderu "x33" .

3. Uruchamiamy isrobota wybieramy sro client i zamykamy

4. Uruchamiamy ponownie isrobota

5. Z loadera softa wlaczam silka

Jesli ci nie dziala to albo robisz cos zle lub masz zle pliki

Mnie ten sposob dziala

1376572695-U638369.png

sygna by forfiter007

Opublikowano

kolęs sofmod jest tylko płatny ... nie ma nic za darmo... więc jak chcesz to sobie kup. a z kąd?? hmm ................ ( nie moge powiedziac ) hahaha

Opublikowano
a z kąd?? hmm ................ ( nie moge powiedziac )

ja wiem skad. Jest taka super tajna stronka FBI ktora ma super zabezpieczenia i wogole i nawet nikt sie nie wlamie no mowie ci nie no ta strona ma tajny adres a jest to www.0x33.org xD

lub mozesz zakupic w centrali swistaka.. czekolada milka gratis xD

1376572695-U638369.png

sygna by forfiter007

Opublikowano

Dzieki ze powiedzieliscie ze soft jest platny bo nie wiedzialem , a nie wiem jak to mozliwe jak platnosci za niego jest zablokowana i po updacie Legend 2 nie ma softmoda wiec moze odpowiecie mi na to pytanie ?.

dolar100va0.jpg
Opublikowano

na to pytanie ci nie odpowiem.. jesli chcesz kupic softa to mozesz to zrobic na www.mpcforum.pl (sorry za link ale to link aby pomoc) ..

1376572695-U638369.png

sygna by forfiter007

Opublikowano

popieram qwerT ja tez nie moge kupic softmoda moze dostalismy banna? =P jesli chodzi o mnie kupowałem sm i bocilismy na jednym sm w 7 ;] ^^ wiec moze mi ktos wyjsnic gdy w chodze dział płatnośc pisze mi "Current Status: Closed until next week. The update took longer than usual due to Legend II. I'm not comfortable opening subs this late in the week, and with a test build. " wiec nie rozumiem jak mozecie bocic na softmodzie ?

Z powazaniem Devill ;]

Opublikowano

znaczy się Ci co mieli kupiony dostęp do softa przed Legend II to mają dostęp do softa, który ma bugi a Ci co nie mieli dostępu muszą czekać aż zrobią stabilną wersję i dopiero umożliwią jego kupno

Sig.png

Opublikowano

Wiec wlasnie wyjasnilo sie, takze nie gadajcie glupot skoro tez nie jestescie w temacie typu ze moge go kupic na 0x33 lub cos podobnego. Czasami zal czytac to forum jak ktos bezsensownie nabija posty Pozdro .

dolar100va0.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...