Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Creedcity [Nowl][Nonhamachi][24/7]

volt123

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 86
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Juz godzine czekam, zeby moderator dal mi range gracza. Napisalem podanie na forum..

Podania nie są sprawdzane co 15min. Jest też możliwość dostania gracza od razu po rozmowie na TeamSpeak.

1-100233-350x20-51883C-31531E-372619-FFFFFF.png

CreedCity

IP:creedserver.pl

TS3:creedts.pl Port 9987

Opublikowano

Czemu niedziala?

Wyszedła nowa wersja minecrafta. Czekamy na update.

CreedCity

Opublikowano

Serwer po prostu dno gracze chodzą z zapalniczkami podpalają wszystko i wszystkich wyzywają serwera oczywiście nie polecam.

Opublikowano

ref

Zapraszamy na server counter strike 1.6 Mod TP

46.4.211.129 port 27015

CreedCity

Opublikowano

Siema dodaj antyk002

bo widze ze jest WL jak probuje wejsc

[url="http://mag.racked.eu"][img]http://mag.racked.eu/image/357/Mmmm/mca.png[/img][/url] [url="http://mag.racked.eu"][img]http://mag.racked.eu/image/335/yyy..+mleko%21/mca.png[/img][/url]
[color=#FF0000][size=5][50][/size][/color] [color=#00FF00][size=5]Jea[/size][/color]
[color=#FF0000][size=5][100][/size][/color] [color=#00FF00][size=5]Jea x2[/size][/color]
[color=#FF0000][size=5][150][/size][/color] [color=#00FF00][size=5]Jea x3[/size][/color]
[color=#FF0000][size=5][200][/size][/color][color=#00FF00][size=5] Jea x4[/size][/color]
[color=#FF0000][size=5][250][/size][/color]
[color=#FF0000][size=5][300][/size][/color]

Opublikowano

Serwer na razie off, dlatego jest WL.

edit@

A co do podpalania i niszczenia to proszę sobie newsy na stronie poczytać. Piszę tam o tym, że do czasu wyjścia bukkita i pluginów serwer chodzi bez żadnych dodatków.

CreedCity

Opublikowano

Stosujemy się do regulaminu :

21. Do reklam używamy generatora.

http://www.mpcforum.pl/topic/363156-wzor-tematu-publikacji-serwera

/

Zamykam, jeśli chcesz napisz to otworze, ale będziesz musiał to poprawić.

userbanner.jpg

Carboon is the best!

Pomogłem ?

Licze na add.png

Opublikowano

Ogólnie server dobry ale z administracją już gorzej

Gdy tą się o coś prosi, nie odpowiada ... A na dodatek gdy zostałem zbanowany za kradzież (fajnie że, tylko na servie jest LWC) admin powiedział moim kolegą, że jak wyśle sms'a za 20 ZŁ (!!!!!!!) to mnie odbanuje !!!!

Najlepszy jest Admin Vol123 ktory kłamie na forum !! Gdy miała być nowa mapa, ten napisał na forum post, że gracze odzyskają swoje pieniądze, a także dodatkowe na działki, a jak przyszło co do czego, to GÓWNO ODDAŁ łodziej ...

SERVERA NIE POLECAM PRZEZ ADMINA VOLTA !!!!!

Opublikowano

Nie ma co rejestrować się wogóle na tym servie a żeby zbliżyć wam historię tego nuubowskiego serva to powiem tak

z Gamerem jak normalni gracze na początku sobie graliśmy server nie mógł utrzymać 7 osób lagi +10 sec były , Gamer wykupywał tzw "VIP" mieliśmy dużo kasy na legalu bez cheatów aż tu nagle noobowski team Adminów których jest więcej od graczy wymyślił sobie robienie nowej beznadziejnej bez pomysłu mapy pozatym wszystkie pieniądze znikneły które kupiliśmy na forum (za zł)nie mówiąc o kupionych domkach , Admini nie szli na żadną współpracę tylko jeszcze jakieś głupie komentarze puszczali typu " twój problem" więc po straconych hmm +40zł ? byliśmy zmuszeni dopuścić się cheatów co by się nie stało gdyby Admini nie byli takimi skończonymi idiotami w 100 % nie polecam tego servera bo tylko sobie nerwy zepsujecie na nich ( a co do naprawionego buga to gówno prawda )

Opublikowano

Tak, tak ... Vipy gówno dostali ... nawet sam Boost mówił ze dla ciebie to za ciężko jest oddać pieniądzce ... (Bo jak ktoś ...) a na forum napisaleś i gówno mnie to obchodzi że z adminami zdecydowaliście ... to jest zwykłe kłamstwo bo nie dotrzymaliście obietnicy ... a co do obrazów to tylko z 1 domu, bo tak jak juz mowilem NIE UMIECIE NIC ZROBIĆ !!! a jak było ? Vip ma darmową działkę a jak sie o to upomniałem to zaczeliście mnie tylko wyzywać i mówić ze mogłem odrazu a nie kupować ... a więc co? VOLT to tylko kłamca, a za niedługo sam sie zapląta w swoich kłamstwach ... nie mówiąc juz o tym że nie ma od was ZERO POMOCY .. jeszcze lepsze jest to, że wszyscy na mnie.. a co z SWIATKIEM i MACISBOY'em którzy niszczyli ze mną i (...) spawn ? im sie upiecze? to pozdrawiam was serdecznie ... tak samo jak modzi mogą wszystko zmieniać to juz muszą sobie budowac odrazu domy z diamentów? (Mowa o wspaniałym Insidku, który jak stanie w miejscy to tak stoi!)

Jak tak ma być na waszym serverze to powodzenia na przyszłość ...

btw. a co do tych włamać jak mogą być włamania w grze?! tobie już sie w głowie chyba kompletnie najebało ...

tak samo ze spawnem i sterowcem .. nie moja wina że jesteście nowi i nie umiecie zrobić cuboida na to ... tak samo jak Ty Volt (albo insidek) zakładacie 2 cuby na miasto .. Jest gdzieś tam napisane że nie można niszczyć mienia ? NIE ... ! A więc nie żałuję tego co zrobiłem, bo to poprostu jest wasze zaniedbanie ..

Twoich błędów na serverze Ci nikt nie wytyka ... Ja też nie będe bo to i tak nic nie da .. moim celem tu jest pokazanie innym jaki jest ten server !

Pozdrawiam serdecznie .. Gamer ...

(I zrób coś z MaciasBoy'em i Swiatkiem)

A co do: "Gamer, który wszystkich wyzywał i ciągle wszyscy się na niego skarżyli" - To nie jest do końca prawda .. wyzywałem tylko tych, co zaczeli mnie wyzywać ... a na dodatek mam ss jak oni mnie wyzywają ... a więc może tak, lista osób które rzekomo wyzywałem: Izixx23, Mozar .. i to tyle, bo tylko tych wyzywałem ale jak już mówiłem mam ss'y jak oni mnie wyzywają .. a tak jak każdy mam prawo do obrony tak jak teraz na tym forum .. nie nie mów że jestem najgorszy, bo napierwszej mapie było dobrze, dopóki nie było 2 mapy, i ta sytuacja z pieniędzmi, to by było dobrze ...

Wracając do włamywania się to tak, przyznaję się ale MaciasBoy i swiatek też tam z NAMI chodzili ...

A więc cała wina nie leży po mojej stronie ...

Z góry dzięki za kolejne oskarżenia typu wyzywanie, okradanie, i chuj wie co jeszcze wymyślisz a dowody? nie masz, tylko tych co cigle mowia coś ... izixx Ghost itp ... a oni tak naprawdę gówno widzieli

Opublikowano

Gdybyśmy się na niczym nie znali serwer nie miałby prawa bytu. Gracze grają, co chwilę nowi dochodzą i nikt się nie skarży (nie licząc zbanowanych).

Właśnie, jeśli ten serwer jest taki "lamerski" to dlaczego nadal wszyscy grają?

Ideą VIPa jest pomaganie w utrzymywaniu serwera, osoba wpłacająca nie jest nietykalna. Jest zwykłym graczem z kilkoma przywilejami.

Co do zbanowania reszty, to nie ma dowodów a Ty sam się przyznałeś.

Zakończmy ten bezsensowny temat bo nie chce mi się już z Tobą pisać.

CreedCity

Opublikowano

Oj Gamer, Gamer...

Miasto jest coraz większe i coraz więcej graczy online!

CreedCity

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...