Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, akurat pobieram grę i nie wiem kim grać? Kogo polecacie? Jestem zielony, bo w ogóle to nie grałem. To jak? Kim grać?

Opublikowano

Może coś powiedz lubisz strzelać z daleka czy wolisz np brać wszystkich na klate i rozwalić wszystkich na raz itp. Napisz o tym i może ci pomogę.

Opublikowano

Ja Ci z własnego doświadczenie polecam klasę Nimrod.

Mam już 20lvl i jak idę na bossy, grindy to moje mobki wszystkich rozwalają zanim tam dojdę.

Oczywiście musisz wiedzieć jak rozkładać skille, statystyki. ; )

w83od2.jpg

Opublikowano
Ja Ci z własnego doświadczenie polecam klasę Nimrod.

Mam już 20lvl i jak idę na bossy, grindy to moje mobki wszystkich rozwalają zanim tam dojdę.

Oczywiście musisz wiedzieć jak rozkładać skille, statystyki. ; )

A powiesz, jak rozdać te statystyki i skille? Jestem świeży, a nie chce zepsuć sobie postaci.

Opublikowano

Statystyki ; 3 w witalność i 2 w siłę. Kolejny lvl to wszystko w witalność i następny 3 w witalność i 2 w siłę i tak jedziesz.

Skille mam tak ;

1304628472-U253846.png

Przywołanie krwiocznika (czy jakoś tak ;d) na max'a.

Następnie dajesz w ten pasek po prawej stronie do 6 i odblokuje ci się nowy skill.

Przywołanie ducha krwi na maxa a na końcu dajesz w szał krwi i wszystkie skille z tamtego paska.

w83od2.jpg

Opublikowano

Ja polecam ci technika jest bardzo dobry na bossy i jeszcze jak postawisz tam wieżyczki to bossy łatwo idą.

Opublikowano

Oficjalnie gram magiem, mam 11lvl i nie jest źle jedyny minus to brak kasy na potki a takto jest okej ;) duży dmg moby na 9-10 hitowo w zależnosci czy miss ;)

b577e893e102f.png

Opublikowano

Precision, z potkami na początku też tak miałem. Ale od 17 lvla bodajże już jest lepiej. Na lochach wtedy ze skrzyneczek etc. leci po 10-20 potek.

Btw. ja polecam nimroda summonera, czyli szkarłatną dłoń i wbijanie krwioczników i duchów krwi. Ty stoisz, one robią za ciebie całą robotę.

Walisz w siłę i wita. Siła tyle, co na uciągnięcie eq, wit wiadomo. Eq z bonami do sług i koxisz.

Opublikowano

@up

i to jest build który posiada 3/4 serwera polskiego ;)

ja chce mojego nietypowego maga stworzyć i zobaczyć czy da radę

b577e893e102f.png

Opublikowano

Ja aktualnie posiadam Piromanta 24 lwl

i gra mi sie nim naprawde okej, przywołuje Kolosa, który bierze all na klate, a ja tylko dobijam skillami z odległosci nie

tracąc przy tym ani 1 pkt życia, dlatego myśle, ze piromanta będzie najlepszym wyjsciem dla Ciebie :>

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...