Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam :)

Hmm tak tak jakbyście poszukali to jest z 5 tematów "Powrot na iso" mojego autorstwa :P

Więc co się zmieniło podczas minionego roku ? Jak sobie teraz radzi nuker na pvp ? Z racji ze sprzedalem 101 wizza będę kontynuował swoją przygodę 70 nukerem :P Troszkę wiedzy mi ucieklo wiec prosze o jakies wskazówki ? ^^ Tylko bez przesady xD Jeszcze takie pytanko ;p Da rade ogarnac jakiegos bota za free do isro ? Co ze srokingiem ? ;p Na koniec prosilbym o oszacowanie ile czasu zajmie mi wklepanie tego 110 lvla przy premce i bocie tak hmm z 10h dziennie :) Pozdrawiam

Opublikowano

Sądzę że nukerem z full fb setem, sun weapon+5/7, premce zajmie Ci to około 3-4 miesięcy bez party, czas ten może być proporcjonalnie dłuższy jeśli grasz na starym serwerze. Venice/Xian wiele dobrych spotów zajętych przez taxerow.

Interesujesz się kulturystyką, sportem, dietetyką - zdrowemu stylowi życia? Zapraszam na mój Fitness Blog.

Opublikowano

Moze mi ktos wytlumaczyc jak zupdatowac gre ? ;o Odpalam isro wchodze w tego linka i mam error w dziwnym jezyku -.- Zainstalowalem pakiet jezykow... Moze ktos uploadowac to albo cos ? ;p

Opublikowano

Pobierz instalke od LOLmaxu 1.303 i nie bedziesz mial zbednego uploadowania

Sporo sie nazmienialo, ja tez wrocilem tyle ze juz mam 9 miechow po moim powrocie na isro. Pierwszy tydzien bylo mi ciezko ogarnac te wszystkie nowe zmiany.

Max lvl szybko wbijesz na nowszych serwerach, bo to zawsze sie share pt znajdzie o wiele latwiej niz na starszym serwie.