Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam]Bug Na Expa Imetin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich forumowiczów. Dziś kiedy expiłem sobie na zombie dowiedziałem się że jest jakiś bug że odrazu wbija się 130lv a później gdzieś na szponach w v1 czy tam w v2 jest bug że exp leci lepiej niż na zombie (dużo lepiej). Pomyslałem "a może i na serio jest, wkońcu jak ci z topki wbili by 150lvl+ skoro mi na 111lv z moba w ZL leci już tylko 0.35 do 0.75 ?" Tak więć pytam tutaj: Czy wiecie może o jakiego buga chodzi że odrazy wbija się 130? I gdzie już na takim 130lv expić. Jeżeli oczywiście jest taki bug, ale jeżeli nie ma to czytałem że na zombie max 130lv pózniej już nie ma co expić. Proszę o odpowiedzi.

Z góry Dziękuje

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Ja wyexpiłem szamanką 131 lvl na zombiakach od 103 raptem w 5h... To nie dużo. A jest bug, idziesz do v2 lochu pająków na szpony i tam expisz, ale lecą bany za takie coś.

Opublikowano

Ja wyexpiłem szamanką 131 lvl na zombiakach od 103 raptem w 5h... To nie dużo. A jest bug, idziesz do v2 lochu pająków na szpony i tam expisz, ale lecą bany za takie coś.

i ludzie graja na takim servie,gdzie za bugi leca bany zamiast je naprawic.. xD :huh:

e140e4940d2ec71747f2aa0.jpg

"Powiedzcie mi czy to jest normalne,

że naturalne źródło ukojenia jest karalne !?"

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...