Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Archiwalny]E-Craft 24/7 No Hamahi

danielhinz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Niestety nie polecam tego serwera. Admini (oprócz Mark który jako jedyny się wykazał) nie znają podstawowych komend oraz nie są mili dla graczy. Na serwerze panuje bałagan, przez który nikt nic nie wie. Minusem jego jest również brak jakichkolwiek traktów komunikacyjnych i wyznaczonych ulic, przez co gracze są zagubieni. Gdy poprosiłem moderatora o cuboida dla 4 osób ten zaproponował mi działkę śmiesznych rozmiarów 12x12x12. Cuboidy nie są zakładane poniżej gruntu, co uniemożliwia bezpieczne stworzenie jakichkolwiek upraw pod naszym domem.Serwer nie posiada również żadnego FAQ, praw serwera. Jedynym plusem serwera jest brak lagów który myślę jest spowodowany mała ilością graczy ...

Opublikowano

Prosze o dodanie Danio i MystyKPL i DeViL

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%,

które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Opublikowano

Ja nie zaprzeczam temu, że nie znasz i nie chciałem Cię urazić, jeśli tak się stało to przepraszam, ale podczas mojego trzygodzinnego pobytu na serwerze było dwóch adminów oraz czterech moderatorów. Jedynie dwie osoby potrafiły założyć cuboidy, z czego żaden nie został założony poprawnie. Jeden z nich niestety bardzo szybko musiał wyjść, a drugi stwarzał niepotrzebne nikomu problemy co do rozmiarów cuboida...

Opublikowano

Szkoda serwer zapowiadał się fajny ale po wejściu na serwer zobaczyłam jedynie chaos, nie ma żadnych dróg prowadzących nowych graczy do miasta, inni gracze nie pomagają wręcz przeciwnie namawiają do opuszczenia serwera ^^

Serwer zapowiadał się fajnie ale nie wiem czy będę na nim grała trochę nie ogarniają ten serw i nawet żadnych instrukcji dla nowych.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...