Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut]Łatwe Zdobycie Premki 3 Dni Gold

D4rkevi1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Stworzyłem ten poradnik po to żeby ludzi nie wydawali kasy na premke 3 dniową .Oczywiście ten sposób jest bezpłatny.

1. A więc na początku potrzebujemy :

a. Konta na playspan na którym mamy 100 pkt (te które dostajemy na start)

b. Polskie IP (chyba każdy ma)

2. Wchodzimy na stronę playspana logujemy się na swoje konto dajemy Ultimate Points a potem klikamy napis Earn Ultimate Points . Naszym oczom ukazuje się kolejna strona na której będziemy zarabiali punkty .Wchodzimy w zakładkę Sponsor Pay i wypełniamy reklamy .

2.1. Szukamy takiej reklamy GodsWar – gra jest ona za 64 punkty .Wypełnienie jej jest proste po prostu trzeba się zarejestrować i kliknąć przycisk DOWNLOAD żeby pobrać oczywiście nie musimy tego całego pobrać można od razu wyłączyć pobieranie a punkty i tak przyjdą . Punkty pojawią się na twoim koncie w ciągu 2 godzin.

SS :

http://imageshack.us...5/godswars.jpg/

2.2. Druga reklama to Acxiom - konkurs jest ona za 18 punktów . Wypełniamy w sposób następujący podajemy swoje dane (nie muszą być prawdziwe) , potem musimy wejść na email który podaliśmy wcześniej i tam przyjdzie nam wiadomość od tego portalu , trzeba po prostu kliknąć w link i podać ostatnie dane i to tyle punkty pojawiają się od razu .

SS:

http://imageshack.us/f/593/acxiom.jpg/

2.3. Trzecią reklamą jest PlayStation & Xbox 360 – konkurs dostaniemy za nią 22 punkty . Wypełniamy tą reklamę tak samo ja tą wyżej . One też dochodzi od razu .

SS:

http://imageshack.us...8/78145118.jpg/

3. I tak oto wypełniliśmy 3 reklamy które dają nam 104 punkty , jak wszystkie dojdą możemy kupić sobie wreszcie tą premkę .

Tut wykonany w 100% przeze mnie i proszę o nie kopiowanie go na inne fora bez mojej zgody .

16359.png

34922.jpg

31019.png

Opublikowano

bo teraz jest chyba taki bug albo specjalnie nie dają punktów ,po prostu napiszcie ticketa wtedy wszystko się wyjaśni

16359.png

34922.jpg

31019.png

Opublikowano

Pierwszej i drugiej reklamy nie mam a trzecią już dawno wypełniłem. Na pewno te reklamy są w sponsorpay i na polskim ip?

pozdrawiam heniuś

Opublikowano

@2xUP tak są one na polski ip tylko trzeba poczekać ok 3-4 dni żeby były dostępne wszystkie reklamy z zakładki sponsor pay

16359.png

34922.jpg

31019.png

Opublikowano

Teraz nie dostaje się 100 UP na start nawet na zmienionym ip ; d

te 104 UP się przydadzą ale trzeba zrobic jeszcze pare reklam do premki ;p

Opublikowano

;] ^^ Co ja widzę ;p No ciekawe czy mi się uda czy znów coś się *******... +

kliknąć przycisk DOWNLOAD żeby porać oczywiście nie musimy tego całego pobrać

"porać".

Nie martw się i tak ktoś da ten Tut na inne fora ^^

Pomogłem? Daj plusa. To aż tak nie boli.

TopaźHack D3D v.1.0.0

xxxepean110xxx.gif

Odkrywca
Opublikowano

Ja zrobiłem konto-maila na gmailu i mi 100 up od razu przyszło . ;d

Robiłem 2 -3 dni temu ; )

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

zrob mi jakies konto i wyslj passy na pw to zobacze .. mi nie dodaje 100 pnkt .. moze trzeba kasowac ciasteczka itd ..

@edit

zrobilem i jednak dodaje 100 pnkt .. kasowalem ciastka itd ..

Czy wiesz że?

Dogłębna penetracja rozluźnia umysł i duszę

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ja mam taki genialny problem, mianowicie nie mogę zalogować się na playspanie wszystko pięknie niby pomyślnie się zarejestrowałem aczkolwiek przy logowaniu się wyskakuje mi takie powiadomienie : "Please activate your account by clicking on the link in your welcome email. Or click here to have the activation link resent to your email. " Kiedy zaś wchodzę na email nie ma żadnej wiadomości od playspanu proszę o pomoc z waszej strony będę bardzo wdzięczny (+)

sigpic281070_2.gif31019.png

Nie zbieram + ani - JA ZBIERAM TYLKO 518706.png35214.jpg29900.png24106.jpg

Opublikowano

@up e-miale niedochodza na o2 najlepiej zrob se na g-mialu tam tez szybko dochdza e-miale ale do ofert radze zostac na o2

1378747514-U216092.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...