Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

To jest ukryta treść, proszę

- link do tematu

W związku ze zwiększonym zaangażowaniem zespołu Metin2PL oraz GF w walkę z procederem handlu yangami, yangsellerzy w poszukiwaniu nowych sposobów na zdobywanie yang sięgnęli do niestosowanych do tej pory na Metin2PL metod. Coraz częściej natrafiamy na chińskie expboty rozwijane na kontach aktywnych graczy (na serwerach innych niż ten na którym gracz posiada główną postać).

Problem ten dotyczy graczy, na których konta logował się ktoś kto próbował eksperymentować z pseudohackami, które w zamiarze miały wspomagać grę ale jedyną ich rolą było tak naprawdę tylko przesłanie loginu i hasła konta gracza do bazy danych yangsellera zajmującego się zdobywaniem yang z działalności botów.

W związku z tym, zachęcamy wszystkich tych, którzy próbowali (kiedyś, w przeszłości) eksperymentować z nielegalnym oprogramowaniem, logowali się do gry na ogólnodostępowych komputerach (np w szkole) czy udostępniali parametry dostępowe do konta osobom trzecim (które same mogły pokusić się o próby skorzystania z nielegalnego oprogramowania) do natychmiastowej zmiany haseł oraz do zalogowania się na każdy dostępny serwer w celu upewnienia się, że nie znajdują się na nich jakieś nowe/nieznane postacie.

Jednocześnie chcielibyśmy poinformować, że konta graczy na których rozwijane są chińskie farmboty banowane są tak, jak banowane są boty (bez taryfy ulgowej).

Zespół Metin2PL

Wyrownajcie repke :D

//linki dajemy w code

Piotrek

Edytowane przez MrPiotrek122
code

GaimdKk.jpg

Opublikowano

A skąd oni to wiedzą, że niby ktoś inny wbił na moje konto i zrobił na innym serwie jakiegoś bota. ? Może to byłem ja np. z innego kompa i ip. :>

No jakoś to dziwne jest.

Opublikowano

Widac w logach ze chinskie ip uzywalo czyjegos konta. Chinole tez czesto okradaja dlugo nieaktywne konta z duzymi lvlami a uwierzcie mi duzo jest takich. A tutaj efekty wybrykow jakiegos chinczyka http://www.youtube.com/watch?v=osIDoO1m20w parta +9 za 150kk i inne ( w momencie dodania filmiku na youtube bylo juz duzo yangow na allegro)

GaimdKk.jpg

Opublikowano

YYY coś mi sie wydaje ze siadła baza forum metin2 pl :)

... May the odds be ever in your favour ... All you need is love ... Now boy, now you own me ...

Opublikowano

@pawel

Ja wiem, że to pl, ale zobacz że jakoś ludzie nie kupywali tego, gdybym tam wparował z 1kkk, to nic by nie zostało z tego sklepu :D

No na takich cenach, o matko... Ten złodziej mnie wkuurzył i te 3 sokole i wgl.. O boże. Do czego to ludzie doprowadzają metka pla. Coraz gorzej na nim grać i aż strach.

Opublikowano

Widac w logach ze chinskie ip uzywalo czyjegos konta. Chinole tez czesto okradaja dlugo nieaktywne konta z duzymi lvlami a uwierzcie mi duzo jest takich. A tutaj efekty wybrykow jakiegos chinczyka http://www.youtube.com/watch?v=osIDoO1m20w parta +9 za 150kk i inne ( w momencie dodania filmiku na youtube bylo juz duzo yangow na allegro)

To nie jest PL, bo skąd body by by wzięły takie wybonowane EQ? Zaczęły SM kupować? xD

Poza tym coś długo to EQ nie schodziło, a jak by to by był PL to w 3 sekundy by to znikło :P

Po 3 nie bez powodu autor filmiku zakrył monetę i serwer :)

z8316395X,Mafia-2.jpg

Jak jesteś mądry to daj

delete.png a jak jesteś głupi to daj add.png

A jak jesteś peda* to nie dawaj nic

Opublikowano

To nie jest PL, bo skąd body by by wzięły takie wybonowane EQ? Zaczęły SM kupować? xD

Poza tym coś długo to EQ nie schodziło, a jak by to by był PL to w 3 sekundy by to znikło :P

Monetę da się podrobić bez problemu, a autor mógł wybonować eq np. z aol'a .

Opublikowano

To, że monetę da się podrobić to ja akurat wiem jak prawie wszyscy, ale autor filmiki pewnie nie wiedział, albo nie chciało mu się szukać podmianki to ją zakrył :P

A co bot by wypełniał reklamy? Chyba żartujesz :) chyba że by był bardzo inteligentny ten bot xD

Specjalnie koleś podrobił ten filmik żeby zrobić sensacje B)

z8316395X,Mafia-2.jpg

Jak jesteś mądry to daj

delete.png a jak jesteś głupi to daj add.png

A jak jesteś peda* to nie dawaj nic

Opublikowano

Postac tego bota Kaiyers nie ma w topce ; < niestety to nie pl ; <<<

Szczepek17 tez nie ma ; < ale FAKE

Film z 23 kwietnia 2010 roku.. troche dawno temu ceny wtedy byly w miare

Opublikowano

Wy sami jestescie fake , spojrzcie na inne filmiki tego uzytkownika pozatym UMIECIE CZYTAC?? pisalem ze sklepik byl o 2 w nocy , jak jest 2 w nocy to wy sie przytulacie do poduszek. Jaki problem jest usunac konto?? W kwietniu 2010 parta +9 przekraczala cene 1.5kkk. Juz nic nie pisze w temacie bo jeszcze % dostane za free

GaimdKk.jpg

Opublikowano

hmm to byl 2010 wiec w 3 sekudny to by nie poszlo

@Topic teraz ze polacy nie cha grac na pl to ida na US i boty tez zeby wiecej miec kasy i tak nie dlugo kazdy global bendzie 1 wielkim gownem jakim jest teraz pl jesce gorzej bendzie to kwestia czasu

Opublikowano

To juz przechodzi wszelkie pojecie.

Mogli juz sobie odpuscic te yangi tylko powiekszyc limit ,a teraz co chinczyk ma sie wlamywac na konto z wysokim lvlem i ojebywac je do tego tworzac bota ktory dalej yangi zdobywa.

To jest bledne kolo na yangsellerow nie ma sposobu przydalby sie wreszcie jakis lepszy programista w gf i to najlepiej chinczyk:P

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...