Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Włamanie Na Konto

waldemar811

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Włamano mi się na konto CSM2 Było ponad 160000 GP

W Inobxie było ponad 40 przedmiotów- wszystkie powypakowywane :P

Na pewno Giftnal sobie bronie na swoje konto za moje gp :(

Teraz mam pytanie czy jest możliwe żeby ten gościu dostał bana??

Wiem kto mi się włamał i znam nick

minusy.png

Bywalec
Opublikowano

Poprostu zgłoś go do nexona za włamanie i kradziez jeśli była. Z drugiej strony ty zawiniłes też bo może ściągałeś jakieś gówna albo podawałeś passy.

1341252514u674515.jpg

By Cristiano

Opublikowano

Ja nie zwinilem, nic nie ściągałem wiem jaki popełniłem błąd ale wam nie powiem :D

Ale jest duża szansa że dostanie bana za włamanie i wydawanie pieniędzy poprzez giftowanie ??

minusy.png

Opublikowano

Nexon to ma w dupie ... ban jest za podawanie stron do keyloggerów na oczach nexona itd..

ale, co go obchodzą sieroty, które się na takie coś podają.

osobiście wątpie żeby nexon ci uwieżył, graczy są tysiące, każdy mógł ci się wkraść.

nie masz żadnego ss, który jest raczej niemożliwy itd.. a powiedzeniem " wiem, że to on. " nexon może zaśmiecić kosz.

pobaw się z supportem z miech aż ci odpiszą ;).

Opublikowano

Nexon nic z tym nie zrobi, ale spróbować nie zaszkodzi.

...W sumie szkoda że włamywaczem nie byłem ja bo za tyle Gp to rzeczywiście można się obkupić xD^^

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

Nie pisz, bo sam możesz dostac bana za udostępnianie konta :D.

Napisz tylko prośbę o zmiane hasła, podajac info rejestracyjne.

Opublikowano

e tam boge i dostac bana ale chcem żeby i on dostał :D

Może mi ktoś napisać po angielsku co mam napisać w details (oczywiście poprawnie językowo)

Za Trud 5 i +++++

minusy.png

Opublikowano

Hello Nexon

Hi, im [twój nick] and i write to you, becouse somebody else know my password, and I wont to change it.

Details:

Name:
Surname:
E-Mail:
Birth Date:
Secret Question:
Answer for secret question:
Forum IGN:

I'm waiting for reply, and I'm sorry for problems.

Twój nick 

Tam gdzie są details wypełniasz dane. Nie chciało mi się pisac eseju, więc masz "na odwal".

Opublikowano

że, podobno okradł Cię.

ale wątpię żeby ci uwierzyli, to jest tak samo jak zgubisz w sql kase.

mówisz, że twoja, a oni nie muszą ci uwierzyć.

Opublikowano

Na pewno maja jakies statystyki kto i w jakiej ilosci giftował komus rzeczy

Mógłby ktoś mi napisac tresc report??

minusy.png

Opublikowano

koles sam napisales ze nie powiesz nam dlaczego zwaliles twoaj wina pomysl zanim cos zrobisz wlasna glupotta tracisz GP i teraz chcesz zeby koles dostal bana ? nie jego wina ze jestes taki a nei inny inexon nic z tym nie zrobi bo moj kumpel z klanu mial to samo raz odpisali ze sami mamy pilnowac naszego konta i oni nic z tym nie zrobia.

-Ushio.png
Opublikowano

koles sam napisales ze nie powiesz nam dlaczego zwaliles twoaj wina pomysl zanim cos zrobisz wlasna glupotta tracisz GP i teraz chcesz zeby koles dostal bana ? nie jego wina ze jestes taki a nei inny inexon nic z tym nie zrobi bo moj kumpel z klanu mial to samo raz odpisali ze sami mamy pilnowac naszego konta i oni nic z tym nie zrobia.

Człowieku pomysł troszeczkę to nic cie nie będzie kosztować a nie piszesz głupoty

Gościu wpierdolił sie na moje konto nawet nie wiem skad miał passy i giftnał sobie rzeczy przecież to jest oszustwo

minusy.png

Opublikowano

as already i said up please to try change my password.
i know my current password, but i robbed.
[ nick kolesia co Cię okradł i się włamał ] hacked my account and probably gift gp stuff for he's account.
please punishment he and please give me try to change my password.

[ twój nick ]

po polsku :

jak już wyżej napisałem proszę o próbę zmiany mojego hasła.
znam moje aktualne hasło, ale zostałem okradziony.
[ jego nick ] włamał się na moje konto i prawdopodobnie wysłał przedmioty za moje wirtualne pieniądze, na swoje konto.
proszę o ukaranie go i proszę dać mi szanse zmiany mojego hasła.

z głowy także, coś mogłem przekręcić.

translatory źle układają zdania ...

Opublikowano

wpierw piszesz ze wiesz gdzie zawiniles a potem ze nie wiesz skad on ma passy wiec sie zdecyduj a wgl nexon z tym nic nie zrobi elo

1331059428-U215643.gif

Opublikowano

as already i said up please to try change my password.
i know my current password, but i robbed.
[ nick kolesia co Cię okradł i się włamał ] hacked my account and probably gift gp stuff for he's account.
please punishment he and please give me try to change my password.

[ twój nick ]

po polsku :

jak już wyżej napisałem proszę o próbę zmiany mojego hasła.
znam moje aktualne hasło, ale zostałem okradziony.
[ jego nick ] włamał się na moje konto i prawdopodobnie wysłał przedmioty za moje wirtualne pieniądze, na swoje konto.
proszę o ukaranie go i proszę dać mi szanse zmiany mojego hasła.

z głowy także, coś mogłem przekręcić.

translatory źle układają zdania ...

ŁAP + (prawie dobrze)

Ale nie prosiłem żebyście pisali ze chcem zmienić hasło tylko go zreportowac nic wiecej :D

Jakies inne propozycje??

minusy.png

Opublikowano

wpierw piszesz ze wiesz gdzie zawiniles a potem ze nie wiesz skad on ma passy wiec sie zdecyduj a wgl nexon z tym nic nie zrobi elo

Uważasz że wina musi byc tylko za pośrednictwem podania pasów??

Chodziło mi o coś zupełnie innego innego m.in. NIKOMU NIE PODAWAŁEM HASŁA ANI NIC Z TYCH RZECZY

Sledge 22 raport generator?

I po sprawie.

Zreportowac go potrafię ale co wpisać w Rubrykę Detalis

minusy.png

Opublikowano

koleś równie dobrze możesz gifnąć BurHunter'owi za całe gp jakie masz i napiszesz do nich że wbił Ci się na konto i giftnoł sobie...

Pierw pomyśl a potem pisz. Jeśli nie chcesz napisać jak to zrobił że zdobył twoje pasy to twój problem.

PS: Jak nie znasz wszystkich danych to możesz cmoknąć ich w Du*e.

"Więcej czytam niż pisze"

x070x = 0 poczucia humoru.

2chxdoj.jpg

Sygna by Me

Opublikowano

Naprawdę jesteście Tacy tępi??

Niech już do ch*a wafla zna moje pasy i niech chce to co robi.

Napewno sobie giftnął a nie komu innemu to jest na 100% pewne

Ja tylko chcem aby Gościa zreportowano I mam prosbe abyscie pomogli mi

Napisac po Angielsku Treśc reportu na ten właśnie temat

Wiec po co takie teksty dla spamu??

koleś równie dobrze możesz gifnąć BurHunter'owi za całe gp jakie masz i napiszesz do nich że wbił Ci się na konto i giftnoł sobie...

Pierw pomyśl a potem pisz. Jeśli nie chcesz napisać jak to zrobił że zdobył twoje pasy to twój problem.

Co ty piszesz wogule??

Rozumiesz 164k gp i giftnał Innemu graczowi haha nie bądz smieszny

Kto by tyle kasy zmarnował :D

minusy.png

Opublikowano

kurwa nie zaraportujesz go bo twóje konto twój problem ja tez moge napisac ten i ten mnie okradl zbanujcie go -.- pomysl nie placz i spadaj

1331059428-U215643.gif

Opublikowano

@waldemar811

Człowieku napisaliśmy Ci że go nie zraportujesz(nawet Ci przykład dałem) !! Gdyby tak było nikt nie miał by CTP bo noobki by giftały swoje gp, pisali by do nexona że mieli włamanie na konto i ktoś sobie pogiftał! Nexon ma coś takiego w dupie nawet jak byś stracił 100k nx by powiedzieli że to twoja wina i żebyś spier****ł bo maja ważniejsze rzeczy do roboty.

PS: a te minusy to możesz sobie wsadzić w dupe

A tak wgl to temat do zamknięcia bo możemy się tak z tym botkiem kłócić do końca, jest to osoba do której nie docierają argumenty.

"Więcej czytam niż pisze"

x070x = 0 poczucia humoru.

2chxdoj.jpg

Sygna by Me

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...