Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Z: Prywatny Serwer Artofhead Dedyk PL

S0ul3r05

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szczerze powiedziawszy serwera nie polecam, jak widzę błędy ortograficzne w tłumaczeniu to podziękuje. Ogólnie zastrzeżeń nie mam, wypiszę to co mi przyszło do głowy.

Przypomnienie hasła - macie skrypt, ale tylko na podstawie loginu, to włamanie za włamaniem było pewnie. Sam posiadam napisany przez siebie skrypt na podstawie sprawdzania maila i loginu.Możemy się dogadać na PW lub gg 8883683.

Rejestracja - niezabezpieczona, można robić masę kont, chodzi mi tutaj o captche + e-mail (patrz wyżej).

Usuwanie konta - czemu ta opcja nie działa (?)

Licznik online umieszony na stronie głównej - przez niego wyskakują reklamy.

Co za sprawą maila idzie, można dodać zmianę jeszcze, skrypty również posiadam.

Chora sprawa trochę, serwer na którym Admin jest top 1 i ma pełno wiosek, pewnie też atakuje innych, tego nie stwierdzam, tylko przypuszczam.

Forum plemienne nie otwierające się w nowym oknie/karcie tylko normalnie, w ramce takiej jak np. dyplomacja.

Dlaczego nie ma wiosek bonusowych?

Jak wyżej wspominałem, zapraszam na PW, albo gg, w celu dogadania się w/w sprawach.

Pozdrawiam.

Nie będzie niczego.

Opublikowano

Szkoda tylko ,że dużo wiosek gdy je przejmuje są zbugowane.. Np 32 spichlerz i nie da rady wojska zrobic bo pisze ze 0 surowców to max.. Ale oprócz tego mało lagów i można grac..

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Żaden PRO, admin dodaje sobie wioski, i się tym wszystkim chwali, i jak ktoś mu się nie spodoba to usuwa konto, pograjcie chwilę a zobaczycie jaki z tego OHS skurwysyn, troll pierdolony

Opublikowano

Żaden PRO serwer, admin to najzwyklejszy troll, który ma max. 13 lat, mało tego chwali się wszystkim że panelem dodaje sobie wioski, i kto mu się nie spodoba...Pograjcie chwilę, a zobaczycie że ten OHS to niezły kawał skurwysyna !

Opublikowano

Twierdzisz że żadnych dowodów ? Na to że jest 13-latkiem jest dowód taki, że widać po jego postach jego wiek, to że dodaje sobie wioski, potwierdza serekkapi4, ale także widać że ma je dodane panelem, ponieważ ma je rozłożone wokół wszystkich innych wiosek (taka pętla), a konta usunął dwóm osobom, ale zapewne ja tylko wiem o dwóch, zapewne było tych 'ofiar' więcej. Ma na 100% 13 lat, bo nie może się nacieszyć tym że jest pierwszy w rankingu i nie interesuje go to że gracze go olewają ciepłym moczem, on i tak się cieszy że jest pierwszy w rankingu...Na tego cwela szkoda mi słów

Specjalista
Opublikowano

No cóż, jak widzisz pomimo tych zaistniałych incydentów na serwer ludzi przybywa, zobaczymy z czasem co się stanie.

13 lat nie ma, może pisze z błędami interpunkcyjnymi i ort, lecz pewnie to jest jeszcze kwestia nauki lub może jest dyslektykiem.

Co prawda to prawda, admin nie powinien być 1 w rankingu, on powinien zadbać o wygodny hosting serwera i dobrą grę, może posiadać konto dla sprawdzania błędów, ale bez przesady^^

Opublikowano

Nie wiem co jest grane raz online za 5 min off teraz wg nie działa ;/

Yyyy.... Po co to czytasz ?:O

signreclusa.gif Dawaj Minusaa ^^

Opublikowano

zagrał bym ale nie ma sensu gdzie nie zaczne to odrazu mnie przejmują i nie mówcie że nie umiem grać bo jak wpadają 4 offy na 1 wioske to nie mam szans ...

Twoim imieniem się pieszczę może by tak tobą jeszcze ? :D

Opublikowano

spoko a ja cię nie minusuje a będziecie woogle robić runde od nowa czy nowy serwer ???

Twoim imieniem się pieszczę może by tak tobą jeszcze ? :D

Opublikowano

Ja ci powiedziałem w czym mi ten serwer nie pasuje ;/ i powinni dostać bana a nie ;/

Yyyy.... Po co to czytasz ?:O

signreclusa.gif Dawaj Minusaa ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...