Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Wykryty] Odys D3D V.5

odys222

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy oby na pewno jest detected ?

Poczekamy na wypowiedzi jeszcze z 2 osób .

Chcę mieć pewność .

Omek dzisiaj jak zdąże lub jutro przetestuje

EDIT

Śmiga aż miło

testcsk.png

P.S nie uruchamiaj injectorem odysa bo może nie odpalić na którymś systemie

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

Tak ten injector jest do D.... niedlugo zrobie poprawke.

logoy.jpg

CravMaga [fight club]--> "W silowni wycwiczysz miesnie ale nie jaja. Je albo masz albo nie. Le Baner"

Opublikowano

Piąta wersja mojego hacka do CA.

Poprawiono kolory MENU. Jeśli litery menu nie beda widoczne wciśnijcie klawisz DELETE to odnowi wasze menu. Menu wróci do poprzedniej postaci.

Key's:

DELETE: Gdy menu nie jest widoczne bądz widoczna jest sama ramka klawisz Delete odnawia menu

INSERT: Turn on/off menu

END : Turn on/off superBullets - Shot through walls -strzelanie przez sciany

SPACE : FLY/Low gravity

Należy wyłączyc superBullets zanim wejdziecie poraz kolejny do gry inaczej was zcrashuje!!!

caodysv5d3d.jpg

DOWNLOAD:

http://www.multiupload.com/LHB0U3U33A

VIRUS_SCAN:

http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=51d57e48632340ffd786caa0e388ab461ff5c0d50d7cd3f3f5e03062a385af0c-1304544939

nie wiem mnie to on nie dziala ale widze ze duzo osob dalo + wiec dam dwa

Opublikowano

Siema mi ten cheat nie dziala jak wchodze do gry to mam tylko ramke "odyseusz public d3d chams/esp player o co chdozi ????

to trzeba rozwinac ale ja nie wiem jak i co ;/ czy ten hact to cos takiego ja wh?

Opublikowano

to trzeba rozwinac ale ja nie wiem jak i co ;/ czy ten hact to cos takiego ja wh?

Musisz kliknąć insert żeby menu się rozwinęło

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

Dobra porozwijalem wszystko i co teraz wchodze do gry i znowu nic ;/

co ten hack wogule daje bo ja szukam jakiegos wh lub aima

No to jak jesteś w grze to poruszasz się strzałkami po menu hacka góra dół / prawo lewo (prawo aktywujesz funkcje, lewo odwrotnie)

Ale jak chcesz aimbota to masz tu hacka który posiada tą funkcję

http://www.mpcforum.pl/topic/360496-hack-gordonsys/page__p__2547516#entry2547516

masz tam tuta jak go uruchomić

sygnatura_old.png

Opublikowano

Wszystko działa pięknie ładnie, lecz są '' - '' Ale i tak dobrze, leci + Dzięki

26068616082018132428.png

Chcesz Dowiedzieć się więcej o moich postaciach w Combat Arms? Wejdź na mój profil

:)

Daj '' + '' jeśli nie pomogłem '' - '' Zwisasz mi ty i twoje komentarze, jak i te pojeba.. '' +''

• 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

JA NIEWIEM OCO WAM CHODZI MI SIE NIC NIE WŁANCZA , A WY PISZECIE DZIAŁA (leci +) ZA CO SIE PYTAM SIE JAK NIC SIE NIE POKAZUJE.

Będe wdzięczny jak podacie mi jakiegoś hacka co działa i nie wyłącza GRY.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Prosze o pomoc pobralem hacka wlaczylem go pisze poszukiwanie engine pio tym wlaczam combata znika to okienko wlacza sie ca i gdy mam pisac kody nic z menu nie ma klikam delate end insert itp i nic prosze o szybko odp

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Hack jest wykryty co jest równoznaczne z tym że sobie na nim nie pograsz. Po ostatnim patchu wszystkie hacki odysa padły więc nie wiem na co czekają modzi...

Tak mój komp spełnia wymagania Combat Arms :p

312v57r.png

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...