Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciałem kupić konto 54lv za Kamyk Duchowy bez eq.. jeden koleś się zgodził w grze mówił, że on da wszystkie passy pierwszy, ale na gg zaczął ściemniać że się boi i żebym ja dał.

Ja twardo się trzymałem swojego zdania i nie miałem zamiaru dać mu pierwszy

Zaraz potem zgodził się i dał mi passy i emiala, od razu nalegał żebym szybko dawał Kamyk bo mu się śpieszy, ale ja sprawdziłem i email nie pochodził od tego konta xD

Jak mu to napisałem to pisał mi coś że "nie możliwe" itp... dał mi prawdziwego emaila i też nalegał żebym szybko dał kamyk, ale tym razem hasło było złe :D

No to od razu wiadomo o co kolesiowi chodzi xD No nic.. to konto było mi potrzebne jako łącznik więc zmieniłem sobie hasło z nadzieją że on nie zna emaila od tego konta... (koleś złodziej na pewno, bo nawet tam jakiś gość pisał do mnie na szept "Elo złodzieju" itp..)

Na koncie widnieje informacja o próbie zmiany emaila, ale od tygodnia nikt jej ani nie akceptował ani nie anulował... więc pomyślałem, że on może próbował zmienić emaila bo myślał, że tylko na nowym trzeba akceptować, a starego nie zna :)

Tylko jest problem, bo konto jest w innym królestwie i chciałem wypełniać reklamy żeby nazbierać SM i przenieść postać, jak myślicie? Robić to od jutra czy poczekać jeszcze trochę?

z8316395X,Mafia-2.jpg

Jak jesteś mądry to daj

delete.png a jak jesteś głupi to daj add.png

A jak jesteś peda* to nie dawaj nic

Opublikowano

Najlepiej poczekaj dla pewności, warto poczekać niż mieć stracony czas. Idź główną postać coś porobić, poexpić, pozarabiać. A poczekaj ileś tam dni. I podobno jak masz konto to nie musisz akceptować na starym żeby zmienić. :>>

Opublikowano

Ja to bym z takim typem a ts/skaype pogadał bo na gg/grze można wszystko.

Ale ja bym się nie wymieniał teraz takie ludzie są że to nie pojęte ,0 uczciwości.

Opublikowano

Najlepiej poczekaj dla pewności, warto poczekać niż mieć stracony czas. Idź główną postać coś porobić, poexpić, pozarabiać. A poczekaj ileś tam dni. I podobno jak masz konto to nie musisz akceptować na starym żeby zmienić. :>>

Teraz jest tak, że trzeba akceptować na starym i na nowym :)

z8316395X,Mafia-2.jpg

Jak jesteś mądry to daj

delete.png a jak jesteś głupi to daj add.png

A jak jesteś peda* to nie dawaj nic

Opublikowano

Od razu widać ze to oszust , da ci konto ale maila juz nie więc pasy ma jak zmienić itd

Odradzam.

1385378412-U477327.png

By Miyoshi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...