Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem

97ziom

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem...

Mianowicie po ściągnięciu wersji scrackowanych jak np. z tąd -> http://www.tinyurl.pl?i3kOZTuO i po skopiowaniu itp. w oknie logowania zamiast tła w kolorze ziemi mam czarne, a przy aktualizowaniu nazwy obecnie ściąganych plików i liczba procent pod napisem "Downloading packages" nachodzi na siebie że nie da się nic rozczytać. Natomiast po ściągnięciu przez cały czas jest czarny ekran.

Proszę o pomoc!!!

Opublikowano

Też miałem takie problemy... Spróbuj zainstalować najnowszą javę, i zrób reinstalkę minecrafta... Powinno pomóc.

Jeśli pomogłem kliknij "Lubię to" ;)

Yupi Ka Yey Motherfucker

Opublikowano

UP

Robiłem kilka razy reinstall Minecrafta i mam najnowszą javę.

A może zapodaj instalkę javy którą masz i Minecrafta?

Opublikowano

Minecrafta ściągnąłem z minecraft.net a javę mam 6 update 24

Yupi Ka Yey Motherfucker

Opublikowano

@UP

To jest instalka. Tzn kopiujesz plik .minecraft wchodzisz w URUCHOM>%appdata% I tam wklejasz i odpalasz grę.

Yupi Ka Yey Motherfucker

Opublikowano

niestety nadal jest to samo (ale + za chęci dam)

Tak jakby co to mam system Windows XP Home Edition,Service pack 3, kartę graficzną GeForce 9800 GT, 1,92 GB RAM i Javę 6 update 25

Opublikowano

Najnowsza java i Force Update. Jak nie to musisz szukać jakiegoś innego clienta, ja miałem kiedyś ale zgubiłem linka, może znajdę.

Jak zrobiłem coś dobrze daj +

"Wszyscy jesteśmy żałośni, to nas czyni interesującymi."

"Człowiek jest najgorszym źródłem prawdy o sobie."

81799524.gif

Opublikowano

Jave mam najnowszą a force update nic nie pomaga a jeśli chodzi o client'a to patrzyłem duuuuuużo nawet bardzo, lecz jeśli masz to możesz zapodać link :)

Opublikowano

Kurde.. Forum na którym ściągałem jest zablokowane..

Tam był niezawodny client minecraft który ściągałem i aż dotąd działa.. -.-

Jak zrobiłem coś dobrze daj +

"Wszyscy jesteśmy żałośni, to nas czyni interesującymi."

"Człowiek jest najgorszym źródłem prawdy o sobie."

81799524.gif

Opublikowano

Crouzi

Zobaczyłem twoją wersję i to samo.

Niewiem czemu tak jest :( Przecież ta gra nie ma jakiś wyszukanych wymagań> Może to rozdzielczość ale np. The Sims 3 mi normalnie działa.

Prosze o pomoc

Opublikowano

Szukaj dobrych clientów, ja Ci osobiście dam tego: http://patrz.pl/filmy/minecraftsp-beta Wiem, że to waży 156kb, ale wypakuj na pulpit i daj forceupdate, i pliczki same się zrobią, ja od początku mojej historii z tą grą używam tego Cilenta i działa bez problemu jak oryginalna. Ewentualnie co do tego czarnego ekranu - u dużej ilości osób to się zdarza, ale podczas gry na grafice Fancy, spróbuj zmienić na fast, ale raczej wątpię że to podziała i możesz jeszcze zainstalować najnowsze sterowniki do karty graficznej, to tyle mi do głowy przyszło.

PS. Czasem przy uruchamianiu tego launchera co Ci dałem wywala error, ale nie przejmuj się tylko go wyłącz i spróbuj włączyć grę jeszcze raz.

Opublikowano

Zrobiłem tak jak mówisz SoJoker i nic - nadal tak samo a a propo sterowników to niedawno aktualizowałem a nie moge zmienić tej grafiki z fancy na fast bo mi sie gra nawet nie włącza

Opublikowano

@Up:

1. Temat odświeżamy po upływie 24h

2. Nie piszemy double postów, tylko używamy opcji ,,Edytuj"

Nothing to do here.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...