Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dziewczyny ;)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie ...

Może jest tu jakaś dziewczyna i mi pomorze

Od 6 miesięcy chodze z dziewczyna która poznałem na czacie (To nie @miłość ) Mieszkamy 10 km od siebie więc nie daleko stosunkowo. Gdy byliśmy na takim dosyć romantycznym spacerze no wiecie jak to jest trzeba trochę czasu poświęcić zauwarzyłem że ma dziwne ślady na rękach ...

Myślę że ona po prostu się tnie nie wiem z jakiego powodu między nami dobrze się układa rodziców ma cholernie bogatych i średnia 5.0 ... Bardzo często się uśmiecha i w ogóle. Na pewno to są ślady od zwykłego noża bo można powiedzieć że widziałem to dokładnie.. Mam pytanie po co się taka dziewczyna może ciąć i pytam jak najbardziej poważnie .... I jak ją namówić żeby przestała .. Raz włączyłem ten temat to od razu się wkurwiła i zaczeła zmieniać temat

Proszę o pomoc i nie dawanie glupich odpowiedzi

notoacta250.png

Opublikowano

Zacznij się ciąć <lol>

pomorze

Nieee,ja z wielkopolski ;<

@EDIT

A może znaleść inną? :P

@Maniu$

Jak dla mnie to mimo iż to są pogaduszki to trochę przesadzają -.-'

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

jezu doniak to forum nie dla takich jak ty. nie ma to jak dobra rada. to poważna sprawa.....moim zdaniem nalegaj na szczerą rozmowę z laską i staraj się ja wspierać żeby nie była sama itp. wiesz jakie są laski trzeba na nie uważać...

Historia stworzenia Mańka

27.08.2009 Moderator War Rock

08.01.2011 Global Moderator

03.05.2012 Administrator

Now Elita

Opublikowano

ciac sie moze dlatego ze chce na siebie zwrocic uwage, mozliwe ze ma jakies problemy i nie ma zabardzo z kim o nich porozmawiac, to ze ma bogatych rodzicow czasami tylko przysparze problemow

btw przegladalem jedno forum i znalazlem cos takiego, przeczytaj to; http://forum.nastolatek.pl/viewtopic.php?t...d0a94e2a76aecd2

Opublikowano

M@niek, a ja myślę że to forum nie dla takich jak ty i szanowny sławuś, qrwa forum o haxach czy o problemach nastolatków?

Wydaje mi się, że następny temat jaki ktoś napisze to będzie coś w stylu "Matka mnie bije, Ojciec mnie gwałci help me plox, plz no kill"...

Wysyłam zapy na Lockerz !!!

Pisać pw z mailem.

Opublikowano

to są pogaduszki nie widzisz ?? mimo wszystko że jest to forum cheatach to powinieneś wykazać trochę chęci pomocy innemu człowiekowi. wiem że trochę smuty walę ale powinniśmy się zastanowić czasem nad sytuacją i starać się pomóc. zastanów się trochę nad tym co piszesz....

Historia stworzenia Mańka

27.08.2009 Moderator War Rock

08.01.2011 Global Moderator

03.05.2012 Administrator

Now Elita

Opublikowano

tnie sie 4fun, wiem bo miałem kiedyś dziewczyne co sobie wyryła serduszko poniżej pasa ;) pozatym mam koleżanki co sie w to bawią... dziewczyny tną się najczęściej albo jak sie zakochają (najczęściej bez wzajemności) albo jak mają doła bądź czują bezsilność wobec czegoś.

Poprostu nie reaguj na to, sprawa sama powinna się rozwiązać, pozatym sam pisałeś ślady a nie obrażenia więc poczekaj miesiąc-dwa a jeśli dalej bedziesz widział coś nowego to spytaj sie na poważnie o co chodzi

2006-2010

Opublikowano

Może jest Emo? Może lubi? Jak mówisz, ze jest szczęśliwa to nie może się ciąć... To przynajmniej świeże ślady? może się kiedyś cieła bo ja wiem... z chłopakiem jej się nie ułożyło. Jeśli mówisz ze masz dobre kontakty to po prostu zapytaj co Ci się tutaj stało, podyskutuj, może pomożesz... ;)