Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

acc

Gość PiPr

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

straclilem w silku swoja full farmed postac ... bladera ... :[ login / pass mialem tak do d...py ze nawet ja sie gubilem ale jednak mialem na pulpicie zapisane ... i zabezpieczone haslem, ktore znalem tylko ja ... nie mialem no dc ani bota, NIC. nikt nigdy nie gral moja postacia poza mna ... nawet nikt nie znal 1szej litery loginu ... pfffffff a wrza z postacia poszlo sie gwizdac sporo golda bo 798kk i w miare dobry set na jego lvl nikt nie znal info o tym koncie oprocz mnie ... i tu moje pytanie :

Jak to się mogło stać ??? na koncie byly inne postaci jak np. rogue xbow / cler 24lvl i 64lvl bow i tn blader ;> ale kazda z postaci miala kosztowne itemki i all poszlo sie *...*...*...*...* nie bede pisal do joymaxu bo sie do tego poziomu nie znize ... silk byl caly czas on ale kiedys dostalem dc i juz nie wszedlem na acc po okolo tygodniu wbilem w koncu na konto i ? co widze ? Zadnej postaci nie ma .... :[

jestem tak przywalony ze mnie cos strzela ... wiem ze niektorzy mieli gorssze straty ale ten bylo full legit ... -.-

wiec to jest historia mojej postaci [ to historia ?! ]

lekko glupawy temat ale coz ...

czy to hackmax cos zawinil czy raczej ktos wbil na acc .... ?

kto z was by gral dalej a kto nie ?

Opublikowano

co do historii to to współczuje, jeżeli miałeś na nim to wszystko co wymieniłeś w poście. Każda strata jest bolesna, a tym bardziej, że nie używałeś ,,niedozwolonych programów" :P

Ja tez straciłem ostatnio konto. Nie grałem jakiś miesiąc, no może półtora, ale ostatnio chciałem wbić i sobie powalczyć. Niestety nie mogłem wbić, hasło było złe, więc chciałem zmienić, ale e-mail też był zły. I jak to jest możliwe skoro nikt nie znał moich passów, a nie ściągałem niczego z neta w czym mógł być keyloger?

Wystawiłem postać na allegro, ale na szczęście nikt nie kupił, bo miałbym zmułe jakbym wysłał niedziałające passy <_<

Sorrki, że się tak rozpisałem, ale jak się żalimy na silka to wszyscy ;)

usunieta by MIKE

Opublikowano

nom jak pech to pech xD jak bede jeszcze gral to .. tlyko na bocie ;f jak strace acc to nie bedzie szkoda az tak bardzo ... szczegolnie ze bladerem expi sie w ... trudno -.- i jeszcze full farmed ... tyle godzin skilllowania :| gapienei sie w ekran ... "wejdzie crit ?" i latanie od moba do moba .. jeszcze troche i przez silka beda kradli z domow choinki ... =.= a ja nawet nie mam skrinow

EXPmIpC.gif

Opublikowano
a ja nawet nie mam skrinow

a co one by ci dały?? mniej byś żałował postaci? bo mógłbyś sobie na nią czasami popatrzyć?

Straciłeś konto jak wiele już osób, no trudno, ale nie ma się co załamywać ;) trzeba zacząć grać od nowa, ja tak zrobiłem i polecam, bo mniej się już myśli o straconej postaci.....

usunieta by MIKE

Opublikowano

popatrzylbym se na nia xD bo mam tylko skrina z poczatkow gry jak mnie mangyang zalatwil xDD

olalem to i gram od nowa xD rogue 19lvl xD dobrze leci :P

EXPmIpC.gif