Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Co Myślicie O Karabinie Gol?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co myślicie o tej snajperce? czy ma sens nabić sobie w niej skila czy może zostać przy m95?

Osobiście uważam, że ten karabin ma potencał, lecz brakuje mu jakiś pónktuw odniesienia, kropek lub strzałek na krzyżu celowniczym, dzięki którym łatwiej wziąś poprawkę.

A tak w ogóle jakie sa wasze wrarzenia dotyczace tej snajperki?

Opublikowano

Bardzo dobra celna i szybko przeładowuje. M95 za wolno dla mnie. A GOL przeciez tez zabija jednym strzalem na hc.

Jednak niegram snajperem albo bardzo rzadko, bardziej wolałbym byc zwiadowcą - pokazywac wrogów , ale sie nieda. Ale to tylko gra :P

Opublikowano

Jednak niegram snajperem albo bardzo rzadko, bardziej wolałbym byc zwiadowcą - pokazywac wrogów , ale sie nieda. Ale to tylko gra :P

Ty lepiej wez do reki słownik nygusie i naucz sie poprawnie skladac zdania ; )

sw98 i gol , to dwie najlepsze snajpy w bfbc2 , nie graj m95 (chyba , ze chcesz wbic platyne) , bo wszystkie snajperki po jednym z updatow maja takie samo dmg... wiec bez roznicy , czy przykurwisz z m24 , czy m95 ; d

sumujac : sw98 jest najlepsza snajperka w grze pod wzgledem :

- pojemosci magazynka

- szybkosci przeladowania broni

Z tym , ze na poczatku bedzie ci ciezko ogarnac jej celownik ; d bynajmniej mnie bylo trudno

Opublikowano

Ty lepiej wez do reki słownik nygusie i naucz sie poprawnie skladac zdania ; )

sw98 i gol , to dwie najlepsze snajpy w bfbc2 , nie graj m95 (chyba , ze chcesz wbic platyne) , bo wszystkie snajperki po jednym z updatow maja takie samo dmg... wiec bez roznicy , czy przykurwisz z m24 , czy m95 ; d

sumujac : sw98 jest najlepsza snajperka w grze pod wzgledem :

- pojemosci magazynka

- szybkosci przeladowania broni

Z tym , ze na poczatku bedzie ci ciezko ogarnac jej celownik ; d bynajmniej mnie bylo trudno

nie trolluj i nieobrażaj. Ciekawe czy w realu tez taki hardy jestes. O_o

Opublikowano

Na początku latałem cały czas z tą pierwszą snajperką. (nie pamiętam nazwy xD)

Później był właśnie GOL gdzie ostro się nim bawiłem.

Na koniec już tylko m95 i nic innego nie było w moich rękach.

w83od2.jpg

Opublikowano

@Up

Chodzi ci o M24.

@Topic

GOL jest dobry, tylko czasem ma zbugowany celownik (brakuje jednej linii w celowniku) lepsze jest SV-98 (duży magazynek i szybkie przeładowanie pocisku)

• 3 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...