Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Isro Hacked 99% Acc....

valenar

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Service error has occurred !

This account is currently blocked.

[-131078]

hmm?._.

HAHAHAHA

!! ICH BIN PRO !!

l_Maiister_l.png <------Gap -5 102k sp :))

• Odpowiedzi 50
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Powodzenia w głupiej zabawie ha:P nawet na gfach mam mail ver xD tylko nooby nie zrobiły tego bo angielskiego nie understand... xD

tak PS co masz do ludzi z Egiptu? nawet jednej osoby nie znasz ani z Turcji ani z Egiptu ... zapewne.... nie znasz nikogo z poza swojej wioski >.<

"Zamilcz Chłopie zanim Cię zakopie" 52 Dębiec

Opublikowano

A ja sądzę, że jednak będzie ten rollback. Otóż już była identyczna akcja. O ile dobrze pamiętam miała ona miejsce około 2 lat temu. Nie pamiętam dokładnie. Wtedy właśnie zrobili rollbacka, wszyscy soxy potracili, które wydropili etc. Ogółem mówiąc to robi się syf. Mam jednak nadzieję, że zrobią to w przeciągu 2 dni i dadzą nam jakiś bonus (nie zdziwię się, jeśli jednak bd nas mieli w dupie i dadzą tylko rollback'a). Szkoda mi tylko czasu wyboconego na sbocie, bo to jednak jest raczej nie do odzyskania.

Opublikowano

@Vallenrod

Znam więcej osób niż Ci się wydaje. Warszawa jest Twoją stolicą i nie powinieneś tak o niej mówić xD

co do email verif: to koniec handlowania postaciami... tzn. bd to możliwe, ale bardzo ograniczone i wgl :(

Turki/Egy nie są w stanie:

- nie kupować silków

- pvp 1vs1

- integrować się z resztą świata

Nie mówię, że 100% i wszyscy, są też porządni :)

@Deser12

też tak mam nie wiem ocb...

@edit

Lofciam hejterków, co nie możesz być taki fajny, huh :D ?

LifeSro

FusionRoad

Opublikowano

@pontius234 Lepszy zwykły rollback i miec konta. niz zeby go nie było

@edit a co powiecie na to ? 'Since it been too long since the server opened, it must be too late for a rollback"

"Ponieważ zbyt długo serwer jest otwarty , jest zbyt za późno cofnięcie(rollback)." nie wiedziałem jak przetłumaczyc rollback. rev6

speed.io.png

14119.gife9f7689074319b8d.jpg

18706.png

6077.png

PrincessStar.png

Opublikowano

@valenar kurwa kocham cie stary ;D ...zwróciłem sobie dwa konta (jedno przez przypadek bo i tak słabe było ;p) ale i tak cie kocham ! ;p

HAHAHAHA

!! ICH BIN PRO !!

Opublikowano

=D spoko ;) Sam straciłem sporo, ale zyskałem dużo więcej :D

A co z tym błędem ? wiadomo coś ?

LifeSro

FusionRoad

Opublikowano

haha cry more cry ....

Po pierwsze kto teraz tutaj placze to jest tylko scammer

Po Drugie teraz wchodzi na isro elita old ownerow pro gracze co kiedys zostali hack przez was

Po Trzecie nici z wymiany postaciami

Po Czwartek nie bedzie roll backa

Po Piate Cry more Cry

1325845644-U48159.gif

Opublikowano

@pierwsze

chyba wymiana kont była. Mi hacknęli 2 ja hacknąłem 4 i wyrzutów nie mam. Kumpel hacknął 15 bo jako pierwszy (jeden z pierwszych) to obczaił.

@drugie

elita to true, ale hack to już nie... my też zostaliśmy hacknięci.. nie każdy tutaj to scammer.

@trzecie

wciąż sie da , razem z emailem.

@

dalej to już true. Ogólnie wyszedlem na "+", ale będzie MASAKRA ze scammerami i "kto ma to konto teraz"...

LifeSro

FusionRoad

Opublikowano

valenar - Nie konieczne bo nie mieszkam w polsce...

znam tylu ludzi z egy... ze wiem co i jak.

Nie nie szkoda mi mam tyle charów... i nikt mnie nie okrada nie muszę nic komponowa, ale tak fakt sposób działa na swoich 2 starych kontach testowałem:P

Opublikowano

Ale wiesz o co mi chodziło...

No to może u Ciebie jest OK, bo na heliosie zdecydowanie jest od tego daleko... Chociaż sam fakt, że gdy wbija Armada/Factor to wszyscy z TR i EGY znikają do safe JUŻ coś znaczy...

LifeSro

FusionRoad

Opublikowano

moim zdaniem chłopaki z joymaxa nie daja sobie rady to próbują to zablokować ale też im coś nie wychodzi ;p ...albo jak wpiszesz kilka razy źle to masz ten błąd.

I jak to 4 ?oO ...mogłbys mi na gg napisac dokladniej jak ty to robisz ?;p

HAHAHAHA

!! ICH BIN PRO !!

Opublikowano

Ha LOL oWNED 3,5 roku temu typ mi okradł chara... dziś go odzyskałem i hugo ma 55 lvl ale jaka radość xDDDDDDDDDDdd i debil avatary sprzedał ;(

Opublikowano

Ja handluję postaciami i mialem ze 20 ID i SA xD przewinęło się sporo charów =D... Dlatego nie piszcie "jak ja to robię" PROSZĘ =)

Piszcie teraz jak sa jakieś pytania, ew co straciliście...

LifeSro

FusionRoad

Opublikowano

jakieś chary 80-90 lvl zyskałem:P aby nic nie straciłem mogłem zyskać więcej tylko ludzie maja ver. porobioną na lepszych charach :P

Opublikowano

Co do weryfikacji na GMAILu WERYFIKACJA DOMYSLNIE PRZYCHODZI DO SPAMU TAM JEJ TEZ TRZEBA SZUKAC !:}

PostalDude - Iris - 90

Opublikowano

Ja handluję postaciami i mialem ze 20 ID i SA xD przewinęło się sporo charów =D... Dlatego nie piszcie "jak ja to robię" PROSZĘ =)

Piszcie teraz jak sa jakieś pytania, ew co straciliście...

Apropo odbiegania od tematu. Skoro już taki hejter jesteś, to pomóż.

Ja kiedys sprzedawalem silki/golda, mam stare emaile ale nie pamiętam nazw kont/odpowiedzi/pytań. Jest jakaś możliwość o zwrot danych o koncie?

Nukereq.png
Opublikowano

Co Ty chcesz cokolwiek od joymax-u O_o ? Chyba Ci się coś pomyliło...

Joymax nie ma:

-dobrych programistów

-dobrych chęci względem graczy

-supportu dla kogokolwiek

Joymax ma:

-wyjebane

-dużo ludzi do wyżywienia a co za tym idzie muszą iść na zyski...

Jeśli nie pamiętasz ID a nie pomoże Ci ID recover system to konto stracone.

LifeSro

FusionRoad

Opublikowano

Twoje wypowiedzi sa wyssane z opini innych ludzi, jak nie wiesz co joymax robi to idz w chuj i tyle. tak trujesz dupe o tym a jakbys mial zobaczyc to wszystko to by bylo "yyy...WTF? co to jest?"

takie hejtery do joymaxa...sami trujecie dupe ze zostaliscie ojebani i robicie to samo. wiec po cholere jest ten temat.?

Opublikowano

Niektórzy zainwestowali w grę żeby coś osiągnąć... I to jest moja własna opinia na podstawie tego do gaymax robi -.- Nie wmówisz mi, że jest wszystko OK. Temat jak temat dyskusja ogólna niektórym się przyda, inni nie muszą wchodzić.

LifeSro

FusionRoad

Opublikowano

tak...widzisz tylko negatywne strony. pomysl tez czasem ze gmy wchodza i robia unique event..i to na isro jeszcze. o tym to juz nie pomyslales...lub o innych ich "zajebistych" eventach bo prawda jest taka ze wy nie widzicie tego tylko to co zrobia "zle" dla was.

Opublikowano

ale zajebiste są te eventy o Boże ! Zamiast marnować czas na te eventy mógłbym zrzucić loop z son GB i pimpić son-y i zyskać 10x więcej niż ten głupi event by mi dał. Oni nie znają realiów tej gry i robią to pod legitów. To jest jako fun bardziej, a że jest jako fun, mogliby to bardziej rozbudować i dać coś warte nagrody typu 20% dmg increase czy silk itemy (też do kupienia na stallu więc ...)

LifeSro

FusionRoad

Opublikowano

takie cos jest praktycznie co miesiac na csro...jak chceszs takie zajebiste eventy o scrolle itd to idz tam.;>

Opublikowano

Widziałeś ceny kont i rotacje na csro ? Ja widziałem a tylko to mnie przy tej grze trzyma... Dobra kuniec bo od tematu odbiegamy.

LifeSro

FusionRoad

Opublikowano

Chciałbym jeszcze na chwilę odbiec od głównego tematu. Ja nigdy nie narzekałem na joymax (no dobra żaruję. ^^).

Zdarzały się lepsze dni. ;) Np gdy miałem problemy z moim kontem (nie mogłem zmienić hasła). Napisałem stosowny list do Supportu Joymaxu i mi pomogli. ;) Bardzo im za to dziękowałem, do tego byli tacy zajebiście mili. :)

Jeden z niewielu użytkowników, którzy pamiętają początki tego forum.

85.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...