Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Isro Hacked 99% Acc....

valenar

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No i kurwa jest ! Można mieć pw konta znając tylko ID i SA ! WSZYSTKIE KONTA RÓBCIE WERYFIKACJĘ, MNIE JUŻ UBIEGLI i 2x 110 poszło się jebać ! japierdole...

czytać więcej na elitepvpers.de/forum jak kto mądry sobie znajdzie.

i ps.

o kurwa.

LifeSro

FusionRoad

• Odpowiedzi 50
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

weź forget ID PW na stronie joy-a. Wpisz ID. wpisz SA. zmień PW. zrób weryfikacje. gratuluje właśnie postać jest twoja !

Miłego scamienia, mnie ojebali teraz ja jadę po wszystkim co miałem : |

Może coś wyłuskam...

LifeSro

FusionRoad

Opublikowano

kurwa smiechu warte ja nawet juz nie pamientam maila na postac haa xD

wymagane nadodatek imie a ja se tam wpisalem jakies bzdury haa mozna cos zrobic bo wydaje mi sie ze maila dam rade jeszcze gdzies znalesc!!??

Opublikowano

wpisujesz tylko kod z obrazka i w reset password ID dajesz check id potem SA piszesz i kilkasz password info

enjoy ;)

LifeSro

FusionRoad

Opublikowano

pisałem już. Obecnie:

1 konto full son

2 konta 110lvl nice set

2 konta nie pamiętam co

i hackuje dalej. mi hacknęli dwa konta na 110 a ja hackuję wszystko. Jebać !!!

- forgot id pw

-wklepujesz kod z okienka scroll down

dajesz id kilkasz check ID

-czekasz

-wpisujesz secret answer i dajesz password info (jak bd email do wpisania to konto już jest zhackowane.)

-potem KONIECZNIE robisz weryfikacje na dole po lewej w my account

LifeSro

FusionRoad

Opublikowano

silkroad site jest zjebane, próbuj aż wejdzie.

@2x up

kurwa to jest tylko do kont, które miałeś... i znacz ID SA...

LifeSro

FusionRoad

Opublikowano

No i kutas 101 i 105 poszlo sie pierdolic. Jebane ryzojady maja chyba kurwa programistow z pomocy spolecznej bo zawsze cos spierdola...

PostalDude - Iris - 90

Opublikowano

Yyy to n00bków: to nie jest hacking tylko zajebywanie kont, których ID, SA JUŻ MACIE.

LifeSro

FusionRoad

Opublikowano

Zapomnij, to juz nie pierwszy raz o ile pamietacie. kiedys tez cos takiego bylo. po czym silk byl off na 2-3 dni z powodu roll backu i naprawienia tego syfu...wiec jak cos takiego juz bedzie to radze odrazu haslo zmienic bo wiadomo co bedzie...nastepny powod dlaczego nie grac na isro.

anyway...joymax pisal o WYMAGANEJ weryfikacji przed zalozeniem nowej strony wiec teraz mozecie miec wine do siebie ze siedzicie na bocie 24/7 nie czytacie info...;> ;d

Opublikowano

Kultury trochę :P

Ile czekaliście na wiadomość na maila o weryfikacji? :P

Bo mi coś idzie idzie i dojść nie może...

@EDIT

Dotarło ale po kliknięciu w link jakiś błąd z serwerem mi wyskakuje :O

Opublikowano

xcoom Joymax pisał już o sro 2 więc kij wie co jest prawdą a co nie. Mogliby debile napisać, że wprowadzą coś takiego...

LifeSro

FusionRoad

Opublikowano

No to mi zajebali.

107bard +2kk sp

110lvl blader +1kk sp

i 89lvl +3kk sp poszli sie jebac.

speed.io.png

14119.gife9f7689074319b8d.jpg

18706.png

6077.png

PrincessStar.png

Opublikowano

Gram bo COŚ z tego mam :] Takto jednym charem był wesoło na pvp śmigał...

LifeSro

FusionRoad

Opublikowano

No i kurwa jest ! Można mieć pw konta znając tylko ID i SA ! WSZYSTKIE KONTA RÓBCIE WERYFIKACJĘ, MNIE JUŻ UBIEGLI i 2x 110 poszło się jebać ! japierdole...

czytać więcej na elitepvpers.de/forum jak kto mądry sobie znajdzie.

i ps.

o kurwa.

Jak sie botuje szajsem to sie tak ma :-) ja konto mam od początku lat 90' ... Czyli 2 lata po stworzeniu silkroad. Gralem na bocie dostalem bana, teraz jest schowane ID konta tak czy siak bo nie mozna sie zalogowac. Pismo do japoni, i paru innych firm i upowaznili mnie tylko na ip na logowanie sie konto.

W zamian zaplacilem za 200 silkow i ciesze sie grą.

Nukereq.png
Opublikowano

@up

Przepraszam, ale nie dość, że pierdolisz nie na temat to jeszcze nie wiesz co się dzieje ?

Nikt o bocie nic nie wspominał.

LifeSro

FusionRoad

Opublikowano

ja konto mam od początku lat 90'

no to pojechales :)

@topic: bardzo watpie ze bedzie rolback akceptujac zasady gry zakladajac konto zgadzasz sie na to ze kont nie mozna sprzedawac

z drugiej strony troche graczy po tej akcji rzuci gre ale chyba nie tylu zeby firma sie przestraszyla ze jej profity spadna

Opublikowano

nie spadną. Turki mają konta od 1lvl-u i dalej bd kupować silki. Tak naprawdę to jedyne wyjście to zrobienie 2-3 serwerów non-tr / egypt i byłby spokój. Ludzie by tam kupowali silki i sporo by zaczęło grać.

@up

co do kiope to pozostawię to bez komentarza xD

@modek

Zmieniłby ktoś nazwę tematu :D ?

bez tego o pozdrawianiu bo byłem po prostu wkurwiony wtedy :P (Nie to nie jest przekleństwo. Babka od Polaka powiedziała, że nie jest zdenerwowana tylko wkurwiona, to są odmienne stany i można ich spokojnie używać :D)

\\Usunąłem podpis twojego tematu. :) Powiedź mi jeszcze czy mam zmienić nazwę tematu. Jeżeli tak, to na jaką? Proszę o PM.

Cain.

LifeSro

FusionRoad

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...