Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]M2 Multihack Sg V.1.3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie , mob lock sam się włącza i wyłącza przez co problem jest z samym zalogowaniem się a jak się już uda to wygląda to co najmniej śmiesznie i nie da się wyłaczyć . Udało mi się odpalić inna wersję tego mh (nie tą z kamer moda) i mob lock tam się sam nie włącza jednak nie ma tam "efektu pelerynki" attract mob . Gram na serwerze US , mój system to Windows7 64x . Proszę o pomoc .

Opublikowano

Masz spatchowanego metina? Sprobuj zreinstallować metina, zaaktualizować go i wtedy włączyć tego haxa. :)

Insectoman

Opublikowano

Niestety , mam 100% pewność że nie jest to wina klienta gry. Zgrałem na pendriva wszystkie pliki i odpaliłem na innym komputerze z systemem XP i działa bez problemu . Od razu mówię że tryby zgodności i uruchomienie jako administrator nie rozwiązują mojego problemu , inne cheaty również nie działają prawidłowo np 1hit po trafieniu w cel zamyka klienta i wyskakuje "???????????" . Stawiałem że to może bic wina Frameworka ale pobrałem już różne wersje i problem jest nadal .