Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut]Styl Gry Łucznikiem Bunz'A

BunZ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chciałbym wam opisać mój styl gry łucznikiem. Z moim stylem grało mi się bardzo dobrze :)

Styl będzie dotyczył poziomu + 34

A więc przejdźmy do PvP

W PvP przeważnie zaczynam tak :

0.1.Deszcz Strzał Skill_96.JPG rzucam przed ok 4 sekundami do rozpoczęcia pojedynku

0.2.Cień duszy Skill_103.JPG

0.3.Uciekam gdzieś na prawo, lewo w zależności w, którą stronę on biegnie ( biegniemy w jego przeciwną strone np. On biegnie w prawo, a my w lewo )

0.4.Zaskakuje go od tyłu używając sprintaSkill_106.JPG, oślepieniaSkill_98.JPG,Wojennej strzałySkill_91.JPG, Bezlitosnego ostrzału Skill_93.JPG snajperaSkill_101.JPG, Strzały Many Skill_97.JPG strzały chaosu Skill_99.JPG Krok 0.4 powtarzamy, aż nasz przeciwnik przegra lub jeżeli zostało mu z pół HP powtarzamy nasze najmocniejsze skille Snajper, Wojenna Strzała itd.

0.5.Przeciwnik powinien paść na kolana i wygraliśmy pojedynek.

0.6.Oczywiście pamiętamy o buffach.

Do PvE

0.7.Wrzucam skille defensywne, które wspomagają naszą postać.

0.8.Używam oślepienia lub sprinta Skill_106.JPGSkill_98.JPG,Wojennej strzałySkill_91.JPG, Bezlitosnego ostrzału Skill_93.JPG snajperaSkill_101.JPG] cofając się oczywiście do tyłu powtarzam kroki, lecz teraz nie używając snajpera .

Prosiłbym o przetestowanie tego sposobu i opini na temat mojego poradnika :)

Poradnik taki sobie.

Zakaz kopiowania bez zgody .

Mogę prosić o zdjęcie paru % ?

@Edit

Nazwy skilli niektóre mogą być źle podpisane .( złe nazwy )

1321373093-U145988.png

By

Me

Nakurwjać do mojej galerii !

<GLIK>

Opublikowano

pff.. kasowanie postow na prozbe

wykasuj temat bo jest zalosny -.-

Żałosny?Wiesz co sam jesteś żalosny ponieważ nie szanujesz cudzej pracy!Jak taki mądry to sam zrob jakiegoś tutka to wtedy pogadamy!BunZ stara sie na forum w porównaniu do ciebie!Mi sie jego styl podoba i wygrywam często tym stylem pojedynki.

UggNk9.gif

ExMod WoT SP  ExLider MMT exMentor

http://www.twitch.tv/jugensik

Opublikowano

yhym wygrywasz ;] aoe na początku jest N00bskie i pozdro dla was noobki wypad z forum bo taki TuT jest do śmietnika bo nic nie daje a tylko uczy jak zostać noobem ;]

35isi2p.jpg
Opublikowano

yhym wygrywasz ;] aoe na początku jest N00bskie i pozdro dla was noobki wypad z forum bo taki TuT jest do śmietnika bo nic nie daje a tylko uczy jak zostać noobem ;]

Taki mądry to moze sam napiszesz? Ja z Aoe napoczątku zawsze wygrywałem tylko trzeba wiedzeć gdzie je żucic;)

UggNk9.gif

Opublikowano

Jak ktoś jest n00bem to Ty.

Grasz jak chcesz, nikt Ci nie każe jak masz grać.

Ja Ci powiem graj bez skilli, będziesz grać bez skilli ?

Do śmietnika to Ciebie powinni wyrzucić, nie podoba się coś to się nie odzywaj .

1321373093-U145988.png

By

Me

<GLIK>

Opublikowano

to co napisal skajlans to jest prawda

tego nie mozna nazwac ,,TuT''

zmien nazwe tematu na ,,jak zostac nupem takim jak ja''

oj ale pracy pff..

wkleic zdjecia ze strony i napisac kilka zalosnych zdan :x

zakaz kopiowania bez zgody, haha to mnie rozwalilo :D

Opublikowano

Nie ważne, od dzisiaj ?

Gram jak gram i gra mi się z tym zajebiście. Masz problemy lepiej nie pisz .

@MVVM

Dobra, zamknij buzie już dobrze ? Takie ne0ski mnie wkurzają.

@UP

Po obrazkach sądzisz, że do dobicia ?

Macie problemy, lepiej nie piszcie .

@Edit

Mnie to jara co o mnie ludzie sądzą, jestem jaki jestem i nie zmienisz tego.

Mogę być najbardziej z nienawidzonym graczem na serwerze, ale to mnie i tak jara.

@Down

Sam poćwicz, myślisz, że taki kozak jesteś?

@Sinepron

@UP

Do kosza z tobą, nawet nie mam ochoty pisać do ciebie z dużych liter.

Masz 90lvl gdzie ? Na EG? Ahha

1321373093-U145988.png

By

Me

<GLIK>

Opublikowano

Bez sensu ten temat na każdą postać jest innna taktyka... i to co napisałeś to bzdura! gram łucznikiem 3 lata 90lvl... nie będe się wypowiadał bo to forum to SYF piszecie glupie tematy i co 2 temat prosba o hacki lub taki syf jak to!. Pozdrowienia dla autora poczwicz!

fc243cf2505e196d.png?1344196073699

Opublikowano

I sami widzicie

Kolega up gra dlugo i wie wiecej niz wy wszyscy razem wzieci z tego forum

tez gram Tyle i 90lv mam.

Do Kosza z tym tematem !

Opublikowano

BunZ idioto na EG cie zrobili nie gram w takie gówna! i pierdole wasze - pisałem juz to forum to syf! to co napisales te twoje "taktyki" to mi się śmiac chce jakieś gówno.... Idioto grać nie potrafisz to na huj piszesz te bez sensowne tematy człowieku?

fc243cf2505e196d.png?1344196073699

Opublikowano

BunZ idioto na EG cie zrobili nie gram w takie gówna! i pierdole wasze - pisałem juz to forum to syf! to co napisales te twoje "taktyki" to mi się śmiac chce jakieś gówno.... Idioto grać nie potrafisz to na huj piszesz te bez sensowne tematy człowieku?

Jezeli forum to syf to czemu tu piszesz posty? Weż ty napisz jakiegoś Tuta i zobaczymy co z tego wyjdzie.Wtedy zobaczymy może ale to może pogadamy!

UggNk9.gif

Opublikowano

I co n00bki zatkało? Ja także mogę wrzucić kilka ss z 80 + lvli :D Bo gram w to od marca 09'

Poza tym widać kto się zna, a kto się gówno zna :) Z dedykacją dla jugensa i Bunza :D

Opublikowano

Wiecie co wam powiem ? Ja was jaram, gram jak chcę nawet szkoda czasu mi czytać tych daremnych komentarzy . W gry gram dla rozrywki nie po to żeby być najlepszym i się chwalić i przemądżać, a i tak wasze zdanie mam gdzieś głęboko, a kto wie czy nie jechaliście na hackach ? Pamiętam parę tematów jak dawaliście opinie na temat hacków . Więc z hackami też tak potrafię.

1321373093-U145988.png

By

Me

<GLIK>

Opublikowano

Wiecie co wam powiem ? Ja was jaram, gram jak chcę nawet szkoda czasu mi czytać tych daremnych komentarzy . W gry gram dla rozrywki nie po to żeby być najlepszym i się chwalić i przemądżać, a i tak wasze zdanie mam gdzieś głęboko, a kto wie czy nie jechaliście na hackach ? Pamiętam parę tematów jak dawaliście opinie na temat hacków . Więc z hackami też tak potrafię.

bunz ty wez sie juz zamknij bo jak to czytam to nie wiem czy plakac ze smiechu czy sie powiesic ...

no dobra masz ta swoja taktyke i mozesz ja sobie wsadzic w dupe nobku

co ci da np oslepka lub znikniecie w walce z wojem ? -.-'' co ci da znikniecie w walce z rmc ? co ci da znikniecie w walce z magiem ? -.-'' <--- ogarnij sie baranie

a myslisz ze np kapcia oslepisz to on bedzie stal ? walnie banke i juz mu mozesz podyndac

taka taktyka to ty mozesz bic lov nieogarniete lv jak ty !!!

kolejne przyklady

co ci da debuff w walce z lukiem ? sam chcesz sobie walnac debufa ? -.-''

chcesz znikac ? pamietaj ze RMC ma doskok a woj toporek

ty chcesz z taka taktyka pokonac zaka ? walniesz zaka a mobek cie zestunuje potem zamrozi a zak reszte dokonczy i jeszcze blok umiejetnosci

uciec nie uciekniesz bo zak/mag/woj ma spowolnienie a kapec uspanie/ wiewiiore

i nie musze udowadniac ze jestem ogarniety w 4s!

mam 2 postacie 80lv+

chwalic sie nie musze jak co podaj nick to sie z toba pobawie w grze...

to by bylo na tyle

cos jeszcze napisaac i udowodnic ci ze jestes nobem to na PW

Opublikowano

Dobra, fajnie, spociłeś się już ? Czy jeszcze masz zamiar coś pisać ? Ty się ogarnij. Myślisz, że taki cwaniak jesteś ?

Jak za przeproszeniem napierdalasz 24/7 w 4Story to się dziwić takich poziomów, graj se jak chcesz.

Ja na was jaram szczerze. Nie podoba wam się to co napisałem, to nie czytać i po sprawie, a nie cwaniaków udajecie .

I mała rada, przed napisaniem kolejnego posta zajrzyj do słownika ortograficznego. Polecam, kosztuje nie wiele, a pomagam dzieciom takim jak Ty. Dziwię się, że jeszcze mam jakiś szacunek do Ciebie.

1321373093-U145988.png

By

Me

<GLIK>

Opublikowano

żeby mieć taki lvl nie trzeba tyle napierdzielać

Ty jesteś zasranym noobem i nigdy nie wbijesz nawet tego 50

z twoimi umiejętnościami możesz sie zesrać

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...