Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Oficjalna Gildia Mpcforum.Pl #UPADŁA

ViruS181

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 105
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nick w grze: Pirydion

Klasa: Piromanta

Level: 6+ , szybko rośnie.

[V] 10 Postow

[V ] 50 Postow

[V ] 100 Postow

[ ] 150 Postow

[ ] 200 Postow

[ ] 250 Postow

[ ] 300 Postow

Pomogłem? Jebnij +'ika!

34823.gif

Wytłumacz mi, drogi użytkowniku tego forum, dlaczego jak piszę w poście "walnij +'a " to stawiasz mi minus?

Opublikowano

Wstrzymujemy rekrutacje ze względu na osiągnięcie limitu, dlatego od dzisiaj w każdą niedziele każdy +20lvl ma wpłacać 50 srebra, każdy +10 lvl ma wpłacać 10 srebra, aby wbijać następne lvle gildii.

Nie piszcie podań, ja napisze posta kiedy będzie nowy limit.

Opublikowano

Ktoś będzie więcej niż 7dni offline wylatuje z gildii bo zajmuje tylko miejsce a nie gra.

Pozdrawiam.

Nie pisać tutaj nic.

Jeżeli kogoś nie będzie w gildii proszę pisać na PW do mnie.

w83od2.jpg

Opublikowano

Wstrzymujemy rekrutacje ze względu na osiągnięcie limitu, dlatego od dzisiaj w każdą niedziele każdy +20lvl ma wpłacać 50 srebra, każdy +10 lvl ma wpłacać 10 srebra, aby wbijać następne lvle gildii.

Nie piszcie podań, ja napisze posta kiedy będzie nowy limit.

Zrobię drugą gildie "mpcforum2" i nie trzeba będzie wpłacać żadnego limitu.

proste .

Degradacja za brak aktywności, gildia nr.1 lv20+ gildia nr. 2 do lv20 .

Opublikowano

Może zróbmy tak że jak za 2 tygodnie ktoś nie będzie miał minimum 15 lvl to się go kicknie.

Opublikowano

Wedlug mnie dobry pomysl :) Gildia musi sie rozwijac nie stac w miejscu :P ja swoje zaplacilem moga zaplacic i inni do 20 lvl 10 srebra to nic i dochodzi jezcze fajny loch od 19 lv na ktorym bardzo dobrze sie zarabia i 50 srebra to jest chwila roboty ;)

4442727dcac7a65ddf2978f.gif

Zbieram + !

Opublikowano

Zrobię drugą gildie "mpcforum2" i nie trzeba będzie wpłacać żadnego limitu.

proste .

Degradacja za brak aktywności, gildia nr.1 lv20+ gildia nr. 2 do lv20 .

Już lepiej Akademia.... czy coś bo taka nazwa to tylko pośmiewisko dla MPC, możesz to porównać z nazwą wojofnicy12

4plk2.jpg

Dla moich Polaków nie ma rzeczy niemożliwych.

— Napoleon Bonaparte

Opublikowano

Panowie @UP (oprocz kikiego) zraportowani za spam, tak jak obiecywałem. Takie rzeczy piszecie mi na PW a nie w tym temacie, tu mają być tylko podania.

Tak więc pozwalam wprowadzić sobie nową zasadę: Do gildii "MPCForum" będę przyjmować od 20lvla, a dziś założę również akademię i tam będzie szła reszta.

Oprócz tego - zasady co do składek zmienione - w akademii 10 srebra na tydzień, w MPCForum 50 srebra.

Nie spamujcie, bo w tym temacie każdy post w którym nie ma podania jest traktowany jako spam. Sugestie prosze mi na PW.

Akademia założona. Nazwa: Akademia MPCForum.

Przy okazji proszę wszystkich, którzy zostali wyrzuceni z gildii "MPCForum" o napisanie na PW w grze (klawisz N) na nick JoinT.

Tak więc rekrutacja znów otwarta ;).

Podania piszecie normalnie.

Opublikowano

Nick w grze: MpcUser

Klasa: Nimrod (summoner)

Level: 12

Oczywiście to jest podanie do Akademii MPC, a od 20lvl (jak się nic nie zmieni) będę w MPC Forum.

Pomogłem? Daj Lubie to ;)

fa48912cf879a4d348eb2271b84fcdca.gif

Opublikowano

Nie grałem od 3 dni... wpłaciłem srebrniki na gildie i zostalem wywalony?

nie mialem jak grać. bo na tamtym sprzecie nie dzialal Mythos a komputer byl w naprawie. Dzięki ViruS. -.-

Slowniczek

2rh7ebb.jpg

Opublikowano

Odpowiem Ci za ViruS'a (Nie spamuje ^^)

Akademia założona. Nazwa: Akademia MPCForum.

Przy okazji proszę wszystkich, którzy zostali wyrzuceni z gildii "MPCForum" o napisanie na PW w grze (klawisz N) na nick JoinT.

Masz kilka postów wyżej. Czytaj.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...