Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak, allegro możesz kupować bez żadnych ograniczeń, nie musisz także się bać czy dana osoba Cię nie oszuka. Oni po to te yangi dropią by potem je sprzedać. Na 100% pewne :]

Insectoman

Opublikowano

No jeśli allegro to nie masz się czego bać, jeśli nie to też się nie bój, bo oni na priwach tak często robią. Po to je sprzedają aby ktoś kupił. No teraz wysyłaj SMS i masz yangi.

Opublikowano

No nie był bym tego taki pewien ... mój kolega kupował yangi poprzez doładowanie .. podał kod a on go (mojego kolege ) na gg zablokował .. i dupa blada..

.Najlepiej znajdź jakiegoś pewnego gościa .. bo nigdy nie wiesz z kim zadzierasz :)

W oczekiwaniu na s 26 !!

skrent.jpg

34469.jpg 33920.png

33870.gif 32245.gif

30041.jpg 2615.png

http://www.youtube.com/user/jookesh - FILMIKI Z MINECRAFT !

Opublikowano

Ale jak kupuje na allegro to ma 100% pewność, bo potem jak nie wypłaci yang to piszesz do suporrtu na allegro i ma przesrane koleś.

W końcu jasne. Na allegro jest raczej duża szansa że Cie koleś nie oszuka, więc ja radzę Ci kupować z allegro.

Opublikowano

dokładnie, tak jak wyżej powiedziałem. W większości sprzedawcy na allegro to osoby które mają te yangi z botów i po to je dropią by potem na nie zarobić. A jeśli by oszukał jednego klienta to potem kolejny się o tym dowie z komentarza i sprzedawca ma przesrane ;p

Insectoman

Opublikowano

Polecam na allegro , nie kupowałem i nie bd kupować.

Ale jak naprawdę nie masz co z kasą robić ... to ...Kupuj hurtowo dostaniesz rabat . ;] lub gratisy.

Aktualnie pauzuje z Metinem. Ale jak otrzymam dobrą propozycję (ekipa) na jakiś server to chętnie się dołączę (PL).

Daj like jeśli pomogłem. :-)

Opublikowano

Przeczytajcie na allegro jakieś komentarze o danej osobie. Skoro innych nie okradła to na pewno ciebie też nie zamierza ;)

IRcBXuaz10l20.gif

Opublikowano

Co do głównego tematu to na allegro jest Program Ochrony Kupujących, który zapewnia Kupującemu rekompensatę do 500 zł w przypadku, gdy: - zapłacił za towar, ale go nie otrzymał; - otrzymał towar, który znacznie różni się od opisanego w ofercie.

No to chyba widzicie na czym polega allegro. Nie mogą oszukać a tak m.in. to sprawdź gdzie mieszka jak oszuka to pojedziesz :D

Opublikowano

@UP

Nie polecam tej stronki co polecił kolega Jeawl bo juz koles mnie tam wykiwał o 20 zl dal mi 330kk a jeszcze wisi mi 2.270 kkk ... nie polecam gada ze nie ma a potem zmienia cene i daje mniej !!!

Opublikowano

[quote name=Alfons xD' timestamp='1304540657' post='2459097]

@UP

Nie polecam tej stronki co polecił kolega Jeawl bo juz koles mnie tam wykiwał o 20 zl dal mi 330kk a jeszcze wisi mi 2.270 kkk ... nie polecam gada ze nie ma a potem zmienia cene i daje mniej !!!

Dziwny koleś jesteś, bo sprzedawca ma 102pozytywów, 0negatywów, a allegro to zaufana stronka.

Pozdro dla cb.

@ pierw kontaktujesz się jak cywilizowany człowiek, czy sprzedawca ma jeszcze yangi, a później kupujesz.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...