Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Paradoksy W Waszych Szkołach

lukim

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Prosiłbym moda o zmianę tematu, a dokładnie paradoks na parodie, czy jak tam chcecie

P.S. Czy Wy do chu*a nie możecie po ludzku nie wchodzić na dany temat jak Wam sie nie podoba? ... Wchodzą dzieci neo i minusują wszystkich, niektórzy na prawdę się napracowali żeby mieć to marne 90 +sów, a jakieś neoniaki które siedza 25h na dobę od razu minusują wszystko co się rusza... >_< Ogar...

pasekg.png

Mój prawidłowy nick to: SniQ, ale jest zajęty :/

私は日本が大好きです

Zbieram

add.png ;D

beznazwy14b.png

-_-

!!! I HATE METIN 2 !!!

-_-

pasekg.png

Opublikowano

mój kolega do nauczycielki, która chciała mu wpisać pkt za przeklinanie

- za co mi to chcesz wpisać?

- uważaj żebym Cie u dyrektorki nie zacytowała!!!!!

- uważaj żebym ja Cie nie zacytował bo Cie kurwa wywala na zbity pysk z tej szkoły

nei chce mi sie wiecej pisac

ae1d1005fe.png

Opublikowano
za co mi to chcesz wpisać?

- uważaj żebym Cie u dyrektorki nie zacytowała!!!!!

- uważaj żebym ja Cie nie zacytował bo Cie kurwa wywala na zbity pysk z tej szkoły

Pierdolona gówniarzera przyjdzie taki jeden z drugim i myśli, że wszystkie rozumy pozjada, kiedyś jak by dostał wpierdol to by siedział cicho jak myszka..

Jak tu być nauczycielem jak co rok to gorsza chołota chodzi do tych szkól !

; )

Opublikowano

No to ostro macie, a mam pytanie, o co chodzi z tymi punktami? Jestem ze wsi i u nas nic takiego nie ma, wiec wtf?

dołączam się do pytania ;p

Grubson - Przestań się bać

POLECAM, PRZESTAŃ SIĘ BAĆ I ŻYJ!

Opublikowano

zrobisz coś złego - dotajesz minusowe pkt, za ileś tam pkt masz jakąs tam ocene z zachowania

Pierdolona gówniarzera przyjdzie taki jeden z drugim i myśli, że wszystkie rozumy pozjada, kiedyś jak by dostał wpierdol to by siedział cicho jak myszka..

Jak tu być nauczycielem jak co rok to gorsza chołota chodzi do tych szkól !

sry, ona nie potrafi ogarnac lekcji, tacy nauczyciele nie powinni uczyć. no a tyś myślał że co polskie gimnazja opiewają w samych prymusów ?

ae1d1005fe.png

Opublikowano

Teraz jest system oceniania na pkt zaczynasz od 40pkt. bynajmniej u mnie czyli ocena Dobry.

i u mnie za Nagane dyrektora jest -20pkt albo za 1 ucieczke -3pkt itd 0 pkt i nizej niz 0 to juz nagana :D

za nagane wychowawcy -5pkt ;D

A za pochwale dyrka 20pkt wychowawcy 5pkt itd...

1284282093u138092.png

34080977.jpg

Sygna By

Grapes ZAKAZ KOPIOWANIA !

1284282093u138092.png

Opublikowano

Kiedyś rozpierdolili achtunga w szkole i wyjebali ich za to.

Nasrali dyrektorce na samochód.

Oblali dziewczynę wodą i chodziła po szkole w samej bieliźnie.

itp.

Pojebana szkoła, dobrze że te czasy minęły.

Ale były też fajne momenty. Lekcje biologii, napieprzanie się na lekcji :D, łażenie po klasie ze sprawdzianami i ściąganie. :rolleyes:

1303741113-U170772.png

Sygna by

TamiS

Opublikowano

Oj tam oj tam ;D

U mnie jedynie kolega na przerwie rzucał kredą, ogólnie on jest pechowcem. No i jakoś dziwnie trafił w sufit i ta kreda centralnie spadła na babkę od informatyki (mówimy na nią Leopold bo jest taka poryta), a ona poszła do naszej wychowawczyni (też jest poryta) się poskarżyć i pół lekcji darła mordę, że zgłosi go na policje i żeby się nie zdziwił jak mu wystawi list gończy o.O

Opublikowano

U mnie jest ciekawie.

Idziesz z kimś z rodziny i on pali, kamery to widzą i masz uwagę za 100 punktów.

Żeby mieć zachowanie wzorowe musisz przynieść 1 tonę makulatury.

Mundurexy cały czas istnieją.

Dobry uczeń dostanie uwagę albo jedną słabą ocenę zostaje znienawidzony przez nauczycieli, opinia spada tej osobie w całej szkole.

Nauczyciele każą pisać sprawdziany z przyszłego tematu.

Sprzątaczki zamiast sprzątać albo siedzieć w szatni opierdalają się i czasem szatnia nie jest otwarta, a sale my uczniowie musimy sprzątać.

Zrobisz błąd ortograficzny podczas sprawdzianu z historii tracisz błąd.

I jeszcze wiele więcej...

9cd5f804379a.jpg

Opublikowano

Chodzili z nożem po szkole, wywalili ławkę przez okno, skoki z dachu szkoły na ziemie, branie narkotyków w wc.

Weteran
Opublikowano

U mnie w szkole to była jedna fajna akcja. Moja dyrektorka jeździ fiatem cinquecento takim malutkim i kolesie z 3 gim wzięli ten samochód i go popchnęli za szkołę :D

1339226679-U337649.jpg

Opublikowano

Ja pierdole ale szkoly macie xD

Nauczycielka cos mowi a koles taki tekst: Ryj ty ku*wo

Albo jak mowisz ze idziesz do toalety to jak Ci pozwoli robisz rundke po klasie zbierasz kase i sie pytasz co kto chce ze sklepika ;d

zbyt duża sygnatura.

Opublikowano

To ja jeszcze dodam, że kiedyś podlewałem kwiatki i mnie trochę poniosło to wylałem całą konewkę za okno, a na parterze jest okno dyry i miała okno otwarte, a że był wiatr i takie jest moje szczęście, to zalało jej papiery xD A jeszcze potem ona wyszła przed szkołę i popatrzyła w górę, a kolega wystawił łeb przez okno i zaczął się wydzierać: "o kur*a!", potem weszła do mojej klasy (to było na przerwie, było nas w klasie 4) tylko ja się przyznałem i dostałem tylko upomnienie wychowawcy xD

Jeszcze inny kolega coś takiego: (N - nauczycielka, K - kolega)

-N: Tobie już się nie da wyprostować tego muzgu,

-K: Pani to się już nie da wyprostować tego ryja, chyba że jak pani zasadzę prawy sierpowy to się pani będzie chociaż lepiej oddychać.

No i takie różne sytuacje, jak: rzucanie jogurtami przez okno w ludzi, albo wrzucanie petard do koszów itp :)

pasekg.png

Mój prawidłowy nick to: SniQ, ale jest zajęty :/

私は日本が大好きです

Zbieram

add.png ;D

beznazwy14b.png

-_-

!!! I HATE METIN 2 !!!

-_-

pasekg.png

Opublikowano

My zrobilismy tak :

Ja i kolega poprawialiśmy spr. z Matmy ( Dyrka do Nauczycielka :( ) poszła do WC i my skorzystaliśmy z okazji ;) ... W niemczech jest taka kulka że jak się ją kopnie albo troche mocno dotknie to leci dym ... a my Dyrce wsadziliśmy tą kulke do klawiatury od Lapka ... Ok wróciła wchodzi na lapka a tu kurde cały pokój z dymu a my w drugim pokoju się śmiejemy :D

. .

Opublikowano

to u mnie w podstawówce, jakieś 5-6 lat temu nie mieli co robić, i co wymyślili? wrzucili achtunga do kibla, oczywiście do muszli - wybuchła z kibla nie zostało nic a oni zostali wydaleni.

Opublikowano

U mnie była taka akcja że szok :

Kolega kupił na allegro "pierdy skunksa", że nie znosił biologi to wziął te pierdy i rozpierdolił pod biurkiem nauczycielki, przez 1 tydzien wszystko jebało zgniłymi jajami moczem i starymi ludzmi :P

Lub akcja z kiblem :

Był festyn sprzedawali petardy, ktoś kupił achtunga i pierdolnoł go do kibla, kibel jak to kibel rozjebał sie na 1000000 częsci i tyle :D

<a href="http://www.loaded-cheats.com/" title="Combat Arms Hack">Combat arms cheats</a>

Opublikowano

W 5 klasie podstawówki kumpel wyzywał jakiegoś starszego gostka przez okno, gościu przyszedł do dyry i zrobił afere oczywiście dostało sie mi:}

W 6 klasie stanołem na spłuczce i sie rozjebała:D

W 1 gim. powiedziałem facetce od biologi żeby ogoliła nogi bo sie patrzeć w podłoge nie da.

W 1 gim. jak gościówa od histori darła sie na kolezanke ze ma za bardzo cyce odsłonięte to powiedziałem że jest pierdolnięta(cyce jak an 1 klase gim miała wyjebane)

W 2 gim przyszedłem najebany na lekcje;]

Tyle se przypominam;]

Opublikowano

To u nas do jednego na siedmiu przerwach goryl-nekrofil gadaliśmy... albo mu plecak bo kilku piętrach latał...

Opublikowano

Moje byłe gimnazjum posiada certyfikat bezpiecznej szkoły... chyba więcej pisać nie muszę :D

Powoli, od początku - boga nie ma,

nikt go nigdy nie widział co, masowa schizofrenia?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...