Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Paradoksy W Waszych Szkołach

lukim

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka.

Rozpoczynam temat, w którym oczekuję, że będziecie pisać co takiego "głupiego" stało się w Waszej szkole.

Noto może zacznę :>

W mojej szkole kazano wyrzucić buty (chyba sprzątaczką) te, które nie są w woreczkach, tylko są gdzieś po prostu położone, i po tej akcji zaczęto chodzić i spisywać tych, którzy nie przebrali butów a w konsekwencji rozdawano upomnienia wychowawców, albo dyrektora xD

Czy to nie jest śmieszne? xD

Życzę miłego spamowania :)

pasekg.png

Mój prawidłowy nick to: SniQ, ale jest zajęty :/

私は日本が大好きです

Zbieram

add.png ;D

beznazwy14b.png

-_-

!!! I HATE METIN 2 !!!

-_-

pasekg.png

Opublikowano

U mnie raz świecę dymną zkminili i cała szkoła pół dnia na polu siedziała bo szukali gdzie ona jest ._________.

Oczywiście realia polskiej szkoły są - woda zimna i zimniejsza w kranie

Moja wych. jest jebnięta <3

Ja wiem... aż tak źle nie jest

Ale jest łysy co kradnie konta w metinie ;o

classes06.png

Opublikowano

ja w szkole podstawowej rzuciłem mlekiem w kartonei przez okno [dostawaliśmy je za free] i jak się później okazało prawie trafiłem w dyrektorkę xD cała w mleku przyszła do nas z pretensjami a ja się nie przyznałem :}

KOCHAM MPCFORUM

d89fc52f42cdca51.gif

Opublikowano
Paradoks – twierdzenie logiczne, którego przeanalizowanie udowadnia jednocześnie dwie sprzeczne tezy.

<_<

Żeby nie było spamu, to wywalili drzwi petardą :P

btw. chodziło Ci chyba o parodie a nie paradoksy o.O

1358809676-U384748.png

Opublikowano

Rzucaliśmy na lekcji w nauczyciela jajkami, pomidorami, i wrzuciliśmy bombę dymna i tą taką śmierdzącą. To było cuś ; >

Kiedyś to były czasy. Teraz już nie ma czasów...

Opublikowano

Kiedyś na przerwie zdetonowaliśmy ładunek termojądrowy ale sie kurwa działo

Do tego dochodzi walka na miecze świetlne,uzywanie magii podczas lekcji , praktykowanie czarnej magii (nekromancja) i pare innych wybryków jak rozmawianie z kosmitami na lekcji czy też próba przywołania demona na lekcji religii takie zwykłe młodzieżowe wybryki

s2c77Oa.png

Opublikowano

Jedyny paradoks jaki przychodzi mi do głowy, to moje byłe LO.

Z jednej strony mogliśmy chodzić po szkole, bez obuwia zmiennego, z drugiej zamykali wszystkie drzwi na klucz i nie można było wyjść ze szkoły bez pełnej "dokumentacji zwolnienia", nawet pod koniec 3 klasy. To jest paradoks :)

f.png

Opublikowano

W tym roku (6 klasa ) bujaliśmy kolesia i go wyjebaliśmy na parę metrów i odrazu z zachowania bardzo dobrego na poprawne ;D

Opublikowano

haha.. zaj*ste wszystko ;d

a u mnie w klasie na godzinie wychowawczej: (N- Nauczyciel K- kamil Ł - łukasz)

N/K gadają cos, nie słuchalem

Ł do K - bo cie nie stac

K rzuca sie na Ł

N mowi K zeby sie uspokoił

K przezywa (ale ta ci*a jeb*na blablbabla) Ł mowiac do N

nie jasne, bo nie słuchalem ;d

shoob.png

Opublikowano

To mój kolega innemu koledze na piórniku napisał np. dupa , kupa , gówno itp. i potem nauczycielka wzięła ten piórnik to się dziwiła jakie "ładne" napisy.

Albo rzucaliśmy na lekcji 10 piórnikami i wszystkie do jednej osoby poleciały to na nią było.

Opublikowano

U mnie nadal trzeba mundurki nosić <_< a najlepsza akcja była jak gostek na religie przyniósł zużyty granat dymny (po sylwestrze znalazł na podwórku) wzywali policje i sapera ;x no i jeszcze w 2 kl. podstawówki jakis gostek podłożył pseudo bombę i cała szkoła siedziała na boisku w środku zimy w krótkim rękawku :angry:

@UP grupowy fap fap fap? ;>

Opublikowano

Kradniemy konta do metina młodszym, znaczy odbieramy, jak nie dadzą to nie jest dobrze.

Grubson - Przestań się bać

POLECAM, PRZESTAŃ SIĘ BAĆ I ŻYJ!

Opublikowano

2 razy zdarzylo sie ze ktos zadzwonil z budki telefonicznej do szkoly i powiedzial ze w szkole jest bomba. Od razu policja saperzy japier****

GaimdKk.jpg

Opublikowano

paradoks w mojej szkole to jest taki że celem szkoły jest zaszczepienie w uczniach zdrowego stylu życia a, co przerwa połowa uczniów kopci fajki na korytarzach a nauczyciele nawet nie reagują na to udając że nie widzą.

18706.png
Opublikowano

U mnie za wyjście do sklepiku jest -10 pkt (regulaminowo), a raz dostaliśmy -30, bo wyszlismy do sklepu, a było zagrożenie życia, bo mogliśmy nadziac się na stojące (2 auta na 50 metrowym chodniku) + nie szanujemy zasad szkoły.

Hm. Co jeszcze. Aha, blokujemy przejście, gdzie nikt nie chodzi. Stoimy pod szatnią, w takim zaciszu, gdzie można pogadac, bo szkoła jest mała a duży ludzi chodzi i spory hałas. No i oczywiście, ściana i zero okien/drzwi/portali (:D), ale blokujemy przejście.

Opublikowano

W 3 gim dostałem -15 za to że przeszakadzałem na lekcji,mimo że nic nie robiłem tylko koledzy obok a siedziałem z metr od nauczyciela obok ; p.Z paroma kumplami dostaliśmy punkty za to że inną drogą niż wszyscy doszliśmy do autobusu z hali, a za to że przeszliśmy przez parking a ta wyskakuje do nas że narazilibyśmy się na niebiezpieczeństwo (normalnie ruch na parkingu jak skurwysyn,inna sprawa że stały tam tylko 3 auta) ; p.Raz kolega podłożył starą nokię do torby jakiegoś 1-klasisty ;d (ale przypał był ; d), naszczali młodemu do buta xD a ten myślał że to oranżada ^^., nasmarkali takiemu koxowi do bluzy,rękawa, drzwi z WC rozjebali, jak na WF byliśmy na siłce to na atlasie był smar i uwaliliśmy takiego frajera nim (ten miał w dodatku białą koszulkę jeszcze), oczywiście skapnął się w domu a beka z niego niesamowita ;), temu samemu łamaliśmy kredki ;d a ten sie poszedł poskarżyć że mu kredki łamią xD.Mógłbym rozpisać jeszcze więcej ale w tej chwili nie chce mi się ; p O dodam jeszcze że raz kolega z innej klasy miał tak wielką potrzebę że obsrał całą deskę klozetową (współczuję sprzątaczkom ;d)

Opublikowano

dziecko biegnące z zabawowym pistoletem ( AK47 ) przebrane za Osame Bil Ladena z granatami , które krzyczało , że nas pozabija . nastepnie wszedl do pokoju rzucil granatem zaczal napierdalac w sekretarke i spierdolil .

hinczyk2.jpg

hinczyk

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...