Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Gun Emporium - Informacja Na Temat Zakładki

Liperek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gun Emporium

Jak już pewnie każdy z was zauważył, że w opcjach menu Combata znajduje się zakładka Gun Emporium, z której nie można jeszcze korzystać, ale dzięki współpracy z Lenartem i chwili szukania na stronce Combat Arms NA, znalazłem wstawkę czym będzie Gun Emporium

Cała zabawa będzie polegała na łączeniu / kombinacji broni np.

AK-47 + M4A1 = M4 i kolba od AK-47 (tak przypuszczam, lecz nie jestem pewien)

W ten sposób będziemy mieli możliwość wielu kombinacji/łączeń broni oraz ich statystyk.

NEXON uważa ze to dobry pomysł, ponieważ będziemy musieli dobrać odpowiedni mix / kombinacje broni do odpowiedniego przeciwnika, trybu gry i mapy..

The Gun Emporium

There’s a reason the name of the game is Combat Arms. The amount of weapons and variants of those weapons give Combat Arms a level of weapon variety seen nowhere else. As many of you have probably noticed, a new button has shown up in the User Interface for the “Gun Emporium”. This is a piece of content that’s currently under development. The basic idea of the Gun Emporium is to allow players combine weapons into brand new guns that cannot be acquired in any other way. Not only is it fun, it enhances what we see as a core strength of Combat Arms – that massive diversity and huge selection of firearms. Indeed, one of the reasons this game continues to be so enjoyable is that it’s constantly different. Every time you play it, you need to adjust your play to the different weapons and items carried by your opponents.

Obviously, we’d never release this feature before it’s ready. The Gun Emporium has the potential to take your Combat Arms games to places it’s never been. When it is released, we believe that you’ll have a blast figuring out recipes and tearing through the enemy with the results of your experiments. We hope to have more information for you soon, so keep your eyes open!

By Liperek and Lenart

1304426261-U90533.png

50% by Replite <33

"No przecież nikt nie obiecywał nam, że będzie łatwo"

Opublikowano
kombinacje broni do odpowiedniego przeciwnika

Gdyby to był single player to rozumiem, bo może jakiś boss itp. Ale tutaj gramy z setkami graczy dziennie i nikt nie jest tak zajebistym strategiem, że pod każdego ma określoną broń/strategie/kampe.

Ciekawe, jak będzie wyglądało łączenie noża ze snajperką..

Jak dla mnie pomysł taki sobie, ale będzie przynajmniej materiał na tuta.

No wiem przecież :D. Tylko dziko to by wyglądało.

Albo: Granat z Nożem.

Gość Lenart
Opublikowano

Zav, tu chodzi chyba o bronie tej samej klasy ;)

Opublikowano

No raczej, noża i snajperki chyba nie będzie dało łączyć, chyba ze bagnet :) To będzie coś logicznego ..

1304426261-U90533.png

50% by Replite <33

Opublikowano

chciał bym zobaczyć połączenie F2000 z M4 <lol2>

albo lepiej: połączyć CQB + M417 SB ( CQB z luneta od snajpy)

a co do topicu to daje do myślenia.

"Więcej czytam niż pisze"

x070x = 0 poczucia humoru.

2chxdoj.jpg

Sygna by Me

Opublikowano

Wątpię tego jeszcze na NA nawet nie maa :)

1304426261-U90533.png

50% by Replite <33

Opublikowano

Heh to operation 7 traci jedyną przewagę jaką miał nad CA ;).

A War Rock już ostatecznie zostaje pogrzebany ;p

1364561328-U384748.png

sygna by b4rt4z

Gość Lenart
Opublikowano

no właśnie mi się wydaje że to będzie tak jak w OP7.

jeśli ktoś grał to wie o czym mówię.

Opublikowano

no właśnie mi się wydaje że to będzie tak jak w OP7.

jeśli ktoś grał to wie o czym mówię.

Jeżeli chcieliby przebić bronie z OP7 musieliby dodać podwieszane granatniki do broni :P

Gość Lenart
Opublikowano

mi chodzi o system tworzenia, a nie o dodatki.

Opublikowano

Heh to operation 7 traci jedyną przewagę jaką miał nad CA ;).

A War Rock już ostatecznie zostaje pogrzebany ;p

WarRock to już dawno jest w grobie...

76561198090890807.png

Opublikowano

M32 + Minigun ha ha ha ^^

Nie no thx chociaż dla mnie trochę to będzie dziwne... Pożyjemy zobaczymy jak to z tym będzie

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

wy zachwile wymyślicie żeby połączyć specjaliste z granatnikiem albo coś lepszego albo palnik z nożem i ludzi będzie palił noż co nie. Wy macie takie pomysły to będzie można tylko łączyć bronie tego samego typu np smg z smg i tak a nie że inne bronie.

Opublikowano

wy zachwile wymyślicie żeby połączyć specjaliste z granatnikiem albo coś lepszego albo palnik z nożem i ludzi będzie palił noż co nie. Wy macie takie pomysły to będzie można tylko łączyć bronie tego samego typu np smg z smg i tak a nie że inne bronie.

ty to masz skape.... Ludzie sobie jaja robią, a Ty all na poważnie...

W ogóle to zamknijcie ten temat... Info to info, czyli żeby ludzie wiedzieli a nie spamowali

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Specjalista
Opublikowano

ale żeście się rozmarzyli....

a mój kolega twierdzi że to będzie to sprzedawania/przekazywania broni z eq lub inboxa

tzn. masz famasa g2 na perma i Ci się nie podoba, możesz go odsprzedać innemu graczowi, lub go giftnąć

pewnie legalna odsprzedaż nie będzie możliwa tylko gift

ale jak masz kolege to giftasz mu go a ty mu płacisz w nx lub gp, jeśli tak będzie to sam kupie od kolegi broń np za 30 myst g

pomogłem? wejdź tu i kliknij: pajacyk.pl

jak nie to też kliknij

Moderatorze!

Codziennie z głodu ginie jeden troll, nie bądź obojętny i już dziś nakarm trolla warnem :)

Opublikowano

Tak raczej nie będzie

, ja pisze o czym innym a tych info sobie nie zmyślilem.. no ale racja też bym chciał coś na zasadzie takich wymiany / licytacji

1304426261-U90533.png

50% by Replite <33

Specjalista
Opublikowano

Tak raczej nie będzie

, ja pisze o czym innym a tych info sobie nie zmyślilem.. no ale racja też bym chciał coś na zasadzie takich wymiany / licytacji

ale skąd masz te info? bo wiesz może na innym forum sobie ktoś gdybał :D

nie żebym nie wierzył

wszystko się okaże jak wprowadzą na NA :D

pomogłem? wejdź tu i kliknij: pajacyk.pl

jak nie to też kliknij

Moderatorze!

Codziennie z głodu ginie jeden troll, nie bądź obojętny i już dziś nakarm trolla warnem :)

Opublikowano

Informacje mam z combat arms NA.. wiec nie sa zmyślone

1304426261-U90533.png

50% by Replite <33

Gość Lenart
Opublikowano

weź dodaj te info co mi dałeś na gg. ten oryginał ;) ale w pierwszym poście.

Opublikowano

Przypuszczam, że opcje w zakładce bd polegały na zasadzie przeglądu naszego eq (weapons) i jedynie edycji broni dodając odpowiednią część dostępną mu w podkategoriach.

"Alea iacta est!"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...