Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Mam 2 Pytania ,A Mianowicie Problemy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1 pytanie:Dlaczego na cliencie serwera DurableMT2 jusz nie istniejącego ,Gdy próbuje zwiększyć staty lub sie wylogować itd to nie dodaje punktów tylko tak jakby sam wysyłał wiadomości na czacie gdy dusze pare razy to mnie wyloguje.??

2 pytanie: Dlaczego na cliencie DurableMT2 nie można otworzyć społszczenia tylko pokazuje się okno z napisem LOG czy coś;PS na serwerze durable był launcher i szło.<a href=47ca09ddc58d671dm.jpg' alt='47ca09ddc58d

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Pasjonat
Opublikowano

masz popsuty ktorys plik, ten co odp za dodawanie statow, a jesli nie to mozliwe ze serwer przeciozony, laguje i przez to nie mozesz dodac.

Pasjonat
Opublikowano

Nie wiem ktory plik, spróbuj zainstalować clienta 2008 i wgrać tam spol, a jesli to nie pomoże to znaczy ze cos jest zjeba*e na serwerze w plikach game1_1 game1_2 game1_3 i auth. Mormalny rozmiar 13mb, jesli jest 255 lvl max to 54,1 mb.

Pasjonat
Opublikowano

zmieniasz w root, w serverinfo.py ip i porty.

I odpalasz przez client helpera

Rozpakuj jakis chcesz sposobem, a jesli chcesz clienta na serwa, to spakuj sposober arka, zeby zabezpieczyc pliki.