Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

problem z wlaczeniem maple

hex

Rekomendowane odpowiedzi

Pomocnik
Opublikowano

Problem polega na tym iż gdy wlanczam maple, juz po wcisnieciu play po chwili komputer sie resertuje. niewiem co mam robic odinstalowywalem maple probowalem uruchomic w DXWind i dalej to samo. wczesniej nigdy tego niemialem to sie stalo jakis tydziej temu wszystko glanc chodzilo wlanczam kompa i maple a tu resetuje sie. PROSZE O POMOC

Friend On Always Fairest Maple Strory

HexxPL

DEVIL

24732.jpg

1909.gif

18706.png

204.jpg

22570.png

Pomocnik
Opublikowano

a sorry zapomnialem to tak maple europe nawed jesli wlanczam bez cheatow to i tak resetuje mi calkowicie kompa jakby od nowa sie wlanczal.chyba odpowiedzialem na wszystkie pytania

Friend On Always Fairest Maple Strory

HexxPL

DEVIL

24732.jpg

1909.gif

18706.png

204.jpg

22570.png

Opublikowano

Blokada anty vira? Direct x ? Albo moze niemasz sterownikow zainstalowanych? Windows? noobek poruszal podobny temat tyle ze u niego sie nie restartowal komp proboj wszystkiego...

Anty Analfabeci !

Weź słownik w rękę ortografia to podstawa

Opublikowano

Ja mam cały czas podobny problem stało sie tu po włozeniu dodatkowego RAMu być moze cos dokupywałes do komputera?...Jak wyłączam kompa na noc to na drugi dzien jak wlaczam maple gra sie resetuje gdy sie zresetuje włączam muzyke i przez pare min siedze w internecie moze to głupie ale mi pomagaO_O

• Dodaj nową pozycję...